Hareketli tema sorunu S60 v3.1(E66)

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimethembas

Üye
    Konu Sahibi
Hareketli tema sorunu S60 v3.1(E66)
merhaba,
arkadaşlar e66 cebime ownski den indirdiim(veya diğer sitelerden) harektli(görüyorum hareketli) temaları cebe yükleyince malesef hareketsiz oluyorlar sebebi nedir ekşin için ne yapmak lazım?
alakanıza şimdiden teşekür ederim.
selamlar, ibrahim ethem BAŞ

• Beğen
Tepkiler: belengaz2009

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
evet arkadaşımıza yardım edecek birisi yok muu ??????

ibrahimethembas

Üye
    Konu Sahibi
syn:crespo9
ilginize teşekkür ederim.sanırım sorun sadece benim kullandığım E66 da mevcut yada çok basit bir konu açtım kimse tennezzül etmiyor cevap vermeye veyahut en üzecek olanı ise; kimse mevzunun farkında değil.Zira S40 larda şakır şakır oynayan hatta günün satine gire değişen hareketli tema yüklemede ve seyir etmede sorun yok idi, oysa S60 da malesef var yada iyi ihtimaller 1 ve 2. olasılıklar, teşekkürler size.
selamlar, İbrahim Ethem BAŞ

onurjhan

onurjhan

Üye
kardeş bi ben 6680 kullanıyorum bendede harket yoktu bi arkadaş ownskin adlı programı onerdi ilk bağlanışita internete giriyo 5 veya 6 kontör gidiyo ondan sona hareketleniyorR :oke: bi dene sen

ibrahimethembas

Üye
    Konu Sahibi
syn:onurjhan
cevabınız için teşekkür ederim deneyeceğim.
ibrahim ethem BAŞ

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
o telefona biraz zor bulunyur

syener

Üye
kardeş telefonun eğer symbian ise ownskin anımatör proramı var onu yüklemen lazım

aegeansea_88

Üye
selamlar arkadaşlar! bende de e66 var ancak bu ownskin adlı siteden tema oluşturdum ancak bunu telefonuma attığımda sertifika sorunu veriyor bunun için ownskin animated programınıda telefona yükledim ancak yinede tema açılmıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar!

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Öncelikle pyltoon diye bi program vardı onu kurman lazım daha sonra bir animator programı bul sorun çözülür

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Saatli Duvarkağıdları E66 için var mı

gokhan demir

Üye
Bence telefona direk indiriyorsun denemedim ama denicem eğer olursa bildiriim;)

Aziz™

Aziz™

Üye
eline sağlık..

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
teşekkürler

Üst Alt