Hareketli Kaydırma Özelliğine Sahip Menü - N97, 5800 (N97 için kinetik kaydırma, 5800 ile yeni menü

Sponsorlu Bağlantılar

cyxaoc

cyxaoc

Üye
hiç tavsiye etmem telefon kafayı yedi :S programı silene kadar en az on kere reset attım

yhoos

yhoos

Üye
saoll

--------------- Ekleme ---------------

sertfikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:(

hoyrat15

Üye
sertıfıka sorunu cart curt dıo ne yapabılırım ? telefonum 5800

typerremzi1

typerremzi1

Üye
saolasın

kurtay74

Üye
paylaşım için teşekkürler

hames

Üye
arkadaşlar programı telefona indirdim pc suiteden yükledim görünmüyor telefona attım dosya yöneticisinden yükle dedim zaman (sertifika hatası:uygulama sağlayıcısıyla görüşün) diye bildirim çıkıyor nasıl yüklüyecem yardım

batujan12

batujan12

Üye
tşkrler

cix_vodkaboy

Üye
kardeşm öncelikle paylaşım için tşkr ederim uygulamayı telefona attım ama yükleme sırasında sertifika hatası verdi... sorun ne acaba? yardımcı olabilir misin? xx

metal12345

Üye
süper

mnamijok

mnamijok

Üye
arkadaşlar bırakın öbür sitelere gitsin iki kazık yiyince bizim ailemizin ne olduğunu anlar TEŞEKKÜRLER admine TEŞEKKÜRLER MAXCEP AİLESİNE

woxy_21

woxy_21

Üye
sıperrrr

mnamijok

mnamijok

Üye
eline sağlok kardeş

ugur121212121

Üye
teşekkür kardeş eline sağlık

iboca

Üye
SLM ARKADAŞLAR 5800 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİDE 5800 NAVİGATİON VARMIŞ ARASINDAKİ FARK NE BİLMİYRUM ACABA 5800 HAKINDA DONUYO DİYOLAR DORUMU ALİMİ ACAMA 5800 MO 5800 NAVİGATONMU TERCİHİNİZ NEDİR BİDE ANTEPTEYİM BEN ACABA NERDEN ALİM TEKNOSAMI BAMUKMU BİDE DİSBİRÖTÖR DİYOLAR ANLAMADIM MSN ADRESİM BURDA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARI BEKLİYORUM LÜTFEN [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

5800 xm müzik var bide 5800 navigation var ne bu
fark ne

ronnin

Üye
arkadaşlar bunu yukluycenize sbp mobile shell 3.7.2 yi yükleyin. 5800 için mükemmel program

bearyn

Üye
nasıl silebilirim bu programı telefondan, inanılmaz kötüymüş.

merkem

Üye
arkadşaım çok teşekkür ediyorum fakat o ilk yorumları okudum ve çok üzüldüm o yorumları yazan arkadaşlara söylüyorum kardeşim siz de araşyıtın bulun sonra gelip buraya çevirip koyun tamam mı ne yapsın arkadaş bu kadar uğraşmış birde oturup bizim için çevirimi yapsın ya ayıptır bu kadarda olmazki siz sömürücü pozisyonunda kalmaya devam edinb ayıp vallahi hiç yakışmıyor...

talat5361

Üye
at cope sertifika hatasi diyo bu guzel program diyenlerede kanmayin arkadas grubu onlar zaten :)

mami_25

mami_25

Üye
harika :) teşekkürler :yuru :oke:

M. tAHA

M. tAHA

Üye
süper birADER:heyo:

Üst Alt