Hareketli Kaydırma Özelliğine Sahip Menü - N97, 5800 (N97 için kinetik kaydırma, 5800 ile yeni menü

Sponsorlu Bağlantılar

opyat

Üye
teşekkürler emeğine sağlık bide 5800 da avi formatında ki dosyaları diğer nasıl izliyoruz yani gom player gibi bi prgram varmı veya başka bişey bide internette video izleyemiyorum onada bi yardımcı olursanız sevinirim özel mesaj yada bu konuda paylaşırsanız sevinirim

chass

chass

Üye
kardeşim emeğine sağlık, umarım işe yarar.

allyil

Üye
öncelikle güzel paylaşım kardeşim teşekkürler 5800 telefonuma indirdim programı fakat yüklemeye çalıştığımda sertifika hatası veriyor napmam gerekiyo bir bilen varsa yardım edebilirmi ?

asepsi

asepsi

Üye
5800 kurdum çok da güzel çalışıyor emeğine sağlık teşekkürler üstad ;)

öncelikle güzel paylaşım kardeşim teşekkürler 5800 telefonuma indirdim programı fakat yüklemeye çalıştığımda sertifika hatası veriyor napmam gerekiyo bir bilen varsa yardım edebilirmi ?

arkadaşım buradan konuyla ilgili açıklamayı bulabilirsin;

Fikr-isabit

Üye
güzel paylasim tesekkürler :)

mumi_abi

mumi_abi

Üye
saol kanky

mekanik

Üye
eyvallah...

cagilb

cagilb

Üye
ben yükleyemedim 5800xp var ama yüklenmii!!!!

ssoyer

ssoyer

Üye
arkadaş alkollü galiba herkes aynı seviyede olmayabilir ayıp değil alay etmek ayıptır siteyi oluşturandan ders al unutma altın kapının tahta kapıya işi düşer bu mesaj kes yapıştır değildir......!?!?insanız unutma

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaş alkollü galiba herkes aynı seviyede olmayabilir ayıp değil alay etmek ayıptır siteyi oluşturandan ders al unutma altın kapının tahta kapıya işi düşer bu mesaj kes yapıştır değildir......!?!?insanız unutma

Yüreğine Sağlık Dostum :evet:

ErraynN_

ErraynN_

Üye
v menü bu ya

fuat88

Üye
Uygulama için (Eksik Olma Sağol)

mahmut272024

mahmut272024

Üye
sertifika hatası veriyor arkadaşlar neden acaba bilen birisi varsa söyleyebilir mi..? genellikle bu tür uygulamaları kurmaya çalışırken hep sertifika hatası veriyor..?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifika hatası veriyor arkadaşlar neden acaba bilen birisi varsa söyleyebilir mi..? genellikle bu tür uygulamaları kurmaya çalışırken hep sertifika hatası veriyor..?

Dostum geçmiş sayfalarda sertifika sorunu ile ilgili linkler vermiştim , takip ederseniz sorununuzu giderebilirsiniz :oke:

atahan0014

Üye
saoolll

taraplili249

Üye
süper birşey teşkkürler kardeşim...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sizler de sağolun , iyi günlerde kullanın arkadaşlar :oke:

kabakçiçeğim

Üye
tesekkurler öncelikle. bu sertifikalamayı nasıl yapıcaz ?

memoli79

memoli79

Üye
paylaşım için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bu bildiğimiz vmenu ancak kurulumdan sonra bir kere çalıştı kapatıım bidaha çalışmadı.

Üst Alt