Hareketli Kaydırma Özelliğine Sahip Menü - N97, 5800 (N97 için kinetik kaydırma, 5800 ile yeni menü

Sponsorlu Bağlantılar

ozcan.22

Üye
teşekkürler kardeş.

scainet_59

Üye
tşk deniycem

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
TeLefonun Versiyonunu Update ettim.. dynamic ScroLLing özeLLiği direk geLdi.. cok süper birşey günceLLeme yapamayanLar mutLaka indirmeLi.. MutLaka.. MutLaka.. MutLaka.. teLefonuma daha cok bagLandım bu uyguLama sayesinde onceki kuLLanımı ıgrenctı..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TeLefonun Versiyonunu Update ettim.. dynamic ScroLLing özeLLiği direk geLdi.. cok süper birşey günceLLeme yapamayanLar mutLaka indirmeLi.. MutLaka.. MutLaka.. MutLaka.. teLefonuma daha cok bagLandım bu uyguLama sayesinde onceki kuLLanımı ıgrenctı..

Hayırlı olsun :)

b-girl_dilara

Üye
Hareketli Kaydırma Özelliğine Sahip Menü - N97, 5800 (N97 için kinetik kaydırma, 5800 ile yeni menü
arkadaslar bunu yuklemek istıyorum yardımcı olrmusunuz yapamadım

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefona atıp kuruyorsunuz sadece . fakat sertifika hatası gibi , bir uyarı hatası mı verdi ?

volkan_al

volkan_al

Üye
Çok teşekkür ederim arkadaşım ancak birşey soracaktım bu arkaplan resimleri içinde geçerli mi acaba ? sola cektiğimizde başka arkaplan geliyor mu?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşım ancak birşey soracaktım bu arkaplan resimleri içinde geçerli mi acaba ? sola cektiğimizde başka arkaplan geliyor mu?

Rica ederim güle güle kullanın şimdiden .. Maalesef o konuda bilgim yok ben de dokunmatik tlf olmadığı için deneyemedim , artık siz denersiniz :) hayırlı olsun

Flashtecker

Flashtecker

Üye
Eline sağlık güven abi

biyolgn

biyolgn

Üye
Emeğine sağlık,anlamakta gucluk çekenler konu başlığını form dışında araştırabilirler.Umarım yeterince anşaşşılır yazmışımdır...

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
sağol güven abi

ssoyer

ssoyer

Üye
elinesağlık

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
ohh be sonunda buldum yukardaki konulardada bi prog. var onuda denicem bunun gibi hangisi olursa yaşadım valla bu özelliği çok aradım ayırıca eksik çeviri hiç önemli değil biraz tarzanca ama anlaşılabiliyo video ile karşılaştırınca zaten eline sağlık teşekkür ettim...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ohh be sonunda buldum yukardaki konulardada bi prog. var onuda denicem bunun gibi hangisi olursa yaşadım valla bu özelliği çok aradım ayırıca eksik çeviri hiç önemli değil biraz tarzanca ama anlaşılabiliyo video ile karşılaştırınca zaten eline sağlık teşekkür ettim...

Eyüp , ben teşekkür ederim Dostum .. evet yeni sürümleri de çıktı sanırım hatalar en aza indirilmiştir ..

vaktin varsa bence tek tek dene , hangisi işine yarıyorsa kullan , ve şimdiden gülegüle kullan :oke:

opyat

Üye
sertifika hatası veriyor kardeş acil yardım edebilirmisniz

Üst Alt