Hareketli Kaydırma Özelliğine Sahip Menü - N97, 5800 (N97 için kinetik kaydırma, 5800 ile yeni menü

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Progressivity

Progressivity

Üye
gerçekten güzel bir uygulama telefonunda farklılık arayanlar için bire bir beğendiğimiz paylaşımlar için teşekkür butonuna basmayıda unutmayalım ayrıca

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yeni versiyon 40 çıktı hem de kaydırmalı menü ile bu programlarla uğraşmayın..Güvenciğim kusura bakma..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Estağfurullah Nadir ne demek ... Bilgi için Teşekkürler :)

paşa002

Üye
seltifika hatası diyor ne yapayım :off:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:ehe:ehe:ehe kardeşim telefonun ne?

karakafa81

karakafa81

Üye
tesekkürler

s.gecmis

s.gecmis

Üye
paylaşım için teşekkürler versiyın 40 ı nerden bulabilirim :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim Arkadaşlar , güle güle kullanın .. Site içerisinde ilgili konular mevcut bir bakayım link veririm

s.gecmis

s.gecmis

Üye
teşekkürler ilginiz için

pazzoo

pazzoo

Üye
anlamayanlarda senin gibi google den ceviri yapiyor dostum merak etme , sen onlarin yerine ceviri yapmissin emegine saglik..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

kilinc976

Üye
cok guzel benim hosuma gitti 5800 da guzel oldu tesekkurler

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
sertifika istiyo gene teşekkürler

unscarred

Üye
Pardon Arkadaşım ne yazdığın anlaşılmıyor.Sanırım google çeviri yapmış ve buraya kopyalamışsın.Adminlere duyuruyorum.Böyle mesaj mı olur.Lütfen daha kaliteli paylaşımlarda bulunalım.

yapılan çeviriyi beğenmiyorsan iyisini yap onu koysun arkadaşllar...

Buda teşekkürü sanırım

sömürücü olma destek ver arkadaşlarımıza

suskundu_ask

Üye
arkadaşlar çeviriyi falan boşverelimde adam uyğraşmış bişiler yapmış saolasın kardeşim eline emeğine sağlık

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifika istiyo gene teşekkürler

Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları Dostum ben teşekkür ederim .. yukarıdaki bölümden bu sorunu halledebilir ,teli hackleyebilir ve istediğiniz uygulamayı oyunu temayı rahatlıkla kurulabilir hale getirebilirsiniz :oke:

yapılan çeviriyi beğenmiyorsan iyisini yap onu koysun arkadaşllar...

Buda teşekkürü sanırım

sömürücü olma destek ver arkadaşlarımıza

Dostum çok Teşekkür Ederim , Sağolun :oke:

arkadaşlar çeviriyi falan boşverelimde adam uyğraşmış bişiler yapmış saolasın kardeşim eline emeğine sağlık

Ben Teşekkür Ederim , güle güle kullanın Arkadaşlar :oke:

yfscvs

Üye
iyi geceler arkadaşlar voyager menü yükledik ama menü tuşuna basılınca çıkan toolbara(task manager)a simge nasıl atanır.(silmeyi bulduk ama koymayı bulamadık)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum Maalesef bilgim yok , araştırıp bulabilirsem bu konuya eklerim sorununuzu .. Size de iyi Geceler . Ankara ' ya Selamlar :)

Üst Alt