Hareket halindeki otobüs cayır cayır yandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hareket halindeki otobüs cayır cayır yandı
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bir yolcu otobüsü alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.
08.04.2012 15:53

Olay, saat 05.30 sıralarında, Tabakhane Mahallesi Amiral Caddesi'ndeki ışıklarda meydana geldi. Özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, hareket halindeyken yanmaya başladı. Boş olan otobüsün şoförü ve muavini, aracı yol kenarına park ettikten sonra kendilerini dışarı attı. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Ancak otobüs kullanılamaz hale geldi.
BOŞ OLMASI FACİAYI ÖNLEDİOtobüsün Karamürsel otogarına yolcu almak için geldiği, ancak henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü yanmaya başladığı öğrenildi. Aracın boş olması olası bir faciayı önlemiş oldu. Yangın sırasında otobüste meydana gelen patlamalar çevredeki vatandaşları korkuttu. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sabotaj kokusu var gibi...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben kaçak Mazottan şüphelendim Üstad
10 numara yağ + tiner = Mazot = Bomba (Formülü tutturamamıştır)

Gerçi devlet bu işi engellemek için 10 numara yağ ile Tinerden alınan vergiyi %30 a çıkardı. Demek ki yetmemiş

m542tf

m542tf

Üye

Gerçi devlet bu işi engellemek için 10 numara yağ ile Tinerden alınan vergiyi %30 a çıkardı. Demek ki yetmemiş

Zannetmiyorum bi gariplik var burda

Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Buda bir ihtimal refikim. :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tiner degil solvent olucak o ama emin olun kimse ekmek teknesinin kül oluşunu izlemek istemez

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tiner degil solvent olucak o ama emin olun kimse ekmek teknesinin kül oluşunu izlemek istemez

Ali abi burda minibüs şoförleri yapıyorlar sentetik tinerle
Geçen birinin minübüs kül oldu, Yolcular canını zor kurtardı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim müşteriler vardı yalovadayken yanık yagı süzüp solventle karıştırıp mazot yapıyorlardı kullanan vardı yani ama şimdi 10no yaga zaten biley katmaya gerek yok mazot gibi yanıyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...