Hard format yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Hard format yardım
arkadaşlar hard format attım mağaza silindi nasıl yükleyebilirim pcden giriiyorum mağazaya hiç bir uygulama yüklenmiyor hata veriyor

Uqur5445

Üye
flash atman lazım baska yolu yok hard format atmayın zararlı soft atın

Didem.Didem

Didem.Didem

Üye
telden güncellemeyi başardım tel bazen açılıp kapanıyo ayyy sinir oldum yaaa :( bende formatmı atsam acaba

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
nasıl güncelledin

Didem.Didem

Didem.Didem

Üye
teli kablosuyla pcye bağladım güncelleme uyarısı çıkınca güncellemiştim servisemi göndersem acaba ayyy sinir etti beni yaa günde 6-7 defa açılıp kapanıo :(

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
bende açılıp kapanma yok ama mağazayı yüklemem lazım diğer uygulamalarda yüklenmiyor

Didem.Didem

Didem.Didem

Üye
ya napcan magazayı noluyoki maazada az önce forumda okumuştum bi yerde adres kısmına download yazıon indiriyormuş telde mağza gerek yokki bana gerçek magaza lazım sanal diil bide tel kapanıp acılmasın

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
haklısın ama bende diğer uygulamalarda yüklenmiyor shazam yüklenmedi mesela anlamadım onlar yüklense mağaza önemli değil dediğin gibi pcden atarız

Didem.Didem

Didem.Didem

Üye
benim tel 5800 dı önce şimdi c6-01 aldım önceki telimde hiç bişi olmuyodu bu c6 nie böyle oldu ya anlamadım garantiye göndercem format atayım önce resimlerim mesajlarım filan var ....... shazam nee o anlamadım nie onu yüklemeye çalışıon ......

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
müzikle ilgili bir uygulama yüklenmiyor ama işte

SezerKoc

SezerKoc

Üye
haklısın ama bende diğer uygulamalarda yüklenmiyor shazam yüklenmedi mesela anlamadım onlar yüklense mağaza önemli değil dediğin gibi pcden atarız

telden store.ovi.com a gir indir yazar orda zaten ordan indir mağazayı

Didem.Didem

Didem.Didem

Üye
iide telin kendi müzik programı yokmu ben teli garantiye göndereyim N9 çıktımı bilmiom onu alcam belki o daha iidir kaç tl bilmiyom umarım çok diildir

SezerKoc

SezerKoc

Üye
ya napcan magazayı noluyoki maazada az önce forumda okumuştum bi yerde adres kısmına download yazıon indiriyormuş telde mağza gerek yokki bana gerçek magaza lazım sanal diil bide tel kapanıp acılmasın

mağaza telefona uyumlu oyunların uygulamalarn temalarn falan oldğu bi yer :)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
müzik oynatıcı değil çalan bir müziğin kime ait olduğunu filan buluyor yüklenmesi lazım normalde o yüzden diyorum

----------Eklendi @ 13:20:35 ---------- Yazıldı @ 13:19:55 ----------

telden store.ovi.com a gir indir yazar orda zaten ordan indir mağazayı

denedim kardeşim yüklenmiyor hata veriyor yüklenmedi diye

SezerKoc

SezerKoc

Üye
iide telin kendi müzik programı yokmu ben teli garantiye göndereyim N9 çıktımı bilmiom onu alcam belki o daha iidir kaç tl bilmiyom umarım çok diildir

shazam dinledğn bi müzği bulup kime ait oldğnu bulmaya yarıyo

----------Eklendi @ 13:23:14 ---------- Yazıldı @ 13:20:49 ----------

müzik oynatıcı değil çalan bir müziğin kime ait olduğunu filan buluyor yüklenmesi lazım normalde o yüzden diyorum

----------Eklendi @ 13:20:35 ---------- Yazıldı @ 13:19:55 ----------

denedim kardeşim yüklenmiyor hata veriyor yüklenmedi diye

o zaman pcden ovi suitle qt destekli bi pro kur telefna snra indrmyi dne mağazayı

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
hangisi destekliyor mesela?

Didem.Didem

Didem.Didem

Üye

mağaza telefona uyumlu oyunların uygulamalarn temalarn falan oldğu bi yer :)

tşkler sezer bey benim telde magaza bakmıştım bişi yokki orda bi opera yüklemiştim face giriom bide nimbuzz yüklemiştim ben başka bişi yok orda, bunlarıda kaç saatte yaptım bilmiyonuz tabi üyelik filanda lazımmış orda

SezerKoc

SezerKoc

Üye
sosyal ağlarda foursquare die bi uygulama var o destekliyo.

----------Eklendi @ 13:28:51 ---------- Yazıldı @ 13:26:35 ----------

tşkler sezer bey benim telde magaza bakmıştım bişi yokki orda bi opera yüklemiştim face giriom bide nimbuzz yüklemiştim ben başka bişi yok orda, bunlarıda kaç saatte yaptım bilmiyonuz tabi üyelik filanda lazımmış orda

rica edrm. Mağazayı açtğnzda ortadadaki tuşa basın kategoriler çıkıyo daha fazla şey indreblrşnz

papakudioflu

papakudioflu

Admin

n9 çıktı arkadasım fiyatı 1300 ile 1500 arasında teknoloji magazalarında var şu anda

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
sosyal ağları yükledimde bu foursguareyi nereden bulacam

Takipçi Satın Al

Üst Alt