Suyaka
Üye
-
Konu Sahibi
-
sevili arkdaşım gerçekten Allah razı olsun
o kadar forumlarda dolaştım birtürlü bulamadım ıvır zıvır hep forum kalabalığı yapıyorlar ve her yerde aynı muhabbetler dönüp dolaşırken senin söylediklerini yaptım ve problem çözüldü ovi mağaza programı yenıden yuklendi gerçekten Allah razı olsun senden
selametle
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda aşırı doluluktan ötürü telefonumu formatlamak istediğimde öğrendim ki, bahsettiğimiz uygulamaların geri yüklenmesinde problem oluşuyormuş. Belki işinize yarayabilir diye sizleri de nasıl geri getirdiğime dair bilgilendirmek istedim. İlk aşamada hemen telefondan *#0000#" tuşladım ve güncelleştirme kontrolü yaptım, 'Hiç bir güncelleştirme yok!' uyarısıyla karşılaştım. Sonrasında Store.ovi.com'dan mağaza uygulamasını indirip kurdum ve 'YÜKLENİYOR' dan sonra tepki alamadım. Yani açılmadı bir türlü. Bu kısma kadar hiç bir aşama kaydedemedim, bir çoğunuzun da karşılaştığı gibi. Meselemiz şundan ibaret ki, güncelleştirmelerimizi şu menüden yapıyor olmamız gerekiyor; "Uygulamalar/Araçlar/Yazlm Güncllştr." Burada karşınıza 4 ya da 5 adet güncelleştirme çıkacak.
1- Hızlı arama güncelleştirmesi
2- Nokia Midnight Temaları
3- Burada ve şimdi
4- Ovi Haritalar
5- Ovi Mağaza
Bu güncelleştirmeleri tamamlayıp, mağaza ve haritalarımıza kavuştuktan sonra, mağazadan 'Social Networking Client' uygulamasını indirip kuruyor ve entegre sosyal paylaşım uygulamasına da kavuşuyoruz.
Umarım işinize yaramıştır. Mutlu günler.
(C7-00 üzerinden anlatılmıştır. )
dostum hard format attım iyi güzelde senın dedğim bu güncellemeler çıkmadı bende tel c7 ve suan mağazayı yükliyemiyorumyardımcı olcak olan varmı ?
tsk bi deniyim şimdi peki bu hangi sürümü en son sürüm mü ? qml store ?[ENGİN];4738908' Alıntı:
nokia betalabs'tan qml store yi yükle tele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?