Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hard format hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tggs
Üye
Konu Sahibi
hard format hakkında
arkadaşlar hard format atmayı düşünüyorum acaba belle annaya dönermi ve kısaca bilgi verebilirmisin hard format hakkında
yaren_dede
Üye
soft format atarsan Daha iyi olur hard atarsan bazı uygulamalar silinir. Ve hard format ile anna ya dönüş olmaz
___kaptan___
Üye
Hard formatın sistemle alakası yoktur !
Hard format ile telefondaki herşey (sonradan yüklenen uygulama oyun vs) komple silinir
zararı yoktur, ama ayarlardan, telefon, telefon yönetimi kısmından veri sil ve geri yükle seçeneği ile hard fotmat atınız
tggs
Üye
Konu Sahibi
eyw kardeşlerim saolun peki yazılım güncelleme yapmış onlar tekrar eski haline dönermi
güncellemeden önce yüklü ise uygulamalar sorun çıkarabiliyor, dediğim gibi yaparsan sorun yaşamazsin gerçi o uygulamayı hiç kullanmadım uygulama ile ilgili bir sorunda olabili
tggs
Üye
Konu Sahibi
ortak güncelleştirmeden önce süper çalışıyordu ama güncelledikten sonra öyle oldu soft format nasıl atılıyor
yaren_dede
Üye
*#7370#
tggs
Üye
Konu Sahibi
eyw kardeşim fazla soru sordum k.bakma son soru az bilgi versen soft formak hakkında