zaten açılmıyordu 
bi ben hard format attım çünkü hafıza kartındaki klasörler uygulamaya dönüştü müziler hariç hiçö birşeye girilemiyordu fotoğraflara giriyorum bulanamdı diyor videolara girincede öyle diyor sonra dosya yöneticisinden desteklenmeyen uygulama diyor niye böyle oldu bütün veriler gittizaten açılmıyordu
![]()
bak bunun içinde nasihat vermeyinVirüs.![]()
ben bişey yapmadım nerden bulaşmış ki 
benim bilg. dede var tarattım şimdi yok bide seninki tam sürümmü?çoğu flash sürücüye bulaşan klasör yerine geçen virüslerden bulaşmış.zararlı değil ama telefonda açmaya kalktığında dosyalar bozuk görünür.
en iyisi sen teli bilgisayara bağla kaspersky ile tarattır.
Edit:Bendede Kis 2012 var.
benim bilg. dede var tarattım şimdi yok bide seninki tam sürümmü?

bende dene sürümü bitince eset e geçiyom o da bitince formathayır Trial Reset ile kullanıyorum.w-a-r-e-z olarak tam...![]()

genelde sağa sola mesaj yollar o virüsler ama qsaw arkadaşımızın teline dosyaları gizleyip yerine kendisini koyan virüsten bulaşmış ta olabilir neyse artık herkes kendi bildiğini yazıyo. geçmiş olsun arkadaşım bu aradasağol 2108 tane dosyam gittibenim anlamadığım undertaker arkadaşım virüs bulaşmış demiş ama şu güne kadar symbian virüsünün dosyaları bozduğunu görmedimgenelde sağa sola mesaj yollar o virüsler ama qsaw arkadaşımızın teline dosyaları gizleyip yerine kendisini koyan virüsten bulaşmış ta olabilir neyse artık herkes kendi bildiğini yazıyo. geçmiş olsun arkadaşım bu arada