hard disk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
hard disk
arkadaşlar öncelikle merhaba bilgisayarımda xp yüklü iken flash diske veya hafıza kartına bi veri kopyalarken hata alıyorum ve hata şu şekilde "kopyalanamıyor yol çok derin" ancak bu windows 7 de olmuyor yardımcı olurmusunuz ?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
  • Bilgisayarınızın sağ en alt kısmında yer alan Donanımı Güvenle kaldır kutucuğuna sol klik yapın ve kullandığınız flash disk dışındaki bütün depolama aygıtlarını kaldırın.

• Usb portlarınızda takılı, usb ile çalışan herhangi bir donanımınız var ise kablolarını çıkarın (yazıcı v.s)
Usb portu güç kaybından dolayı işlevini yerine getiremiyor.Eğer diğer usbleri devre dışı bırakırsanız sorunsuzca flash diskinizi kullanabileceksiniz.Bu sorun herzaman karşınıza çıkmaz fakat çıkarsada bundan başka bir çözüm yoluda göremiyorum.

(En önemli nokta tabiki pc alırken yüksek güce sahip bir power supply almak ör: 450 watt)

Alintidir .!

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama bende bu sorun her zaman var ben o söylediklerinizi yaptım daha önce ama hala aynı malesef

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ya Bi Pil Vardi Onu Cikarip Takinca Oluyordu :/

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
denerim onuda teşekkürler

----------Eklendi @ 18:59:33 ---------- Yazıldı @ 17:41:22 ----------

denedim değişen bir şey yok aynı hatayı alıyorum yine başka bi fikriniz var mı hard diskte mi sorun var acaba ? :hmmm

bemiks

bemiks

Üye
xp nin flaş belleklerle sorunu oldugu bir gerçek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt