Bu da ihtiyaçtan israfa adım atmamıza neden oluyor maalesef.çoğu, başkaları gibi olma çabasına yöneliktir"
[ Ralph Waldo Emerson ]
"İşçilerin, kendilerini öldürürcesine çalışma veBu da ihtiyaçtan israfa adım atmamıza neden oluyor maalesef.
Ne yazarsam aklına başka bir söz geliyor."İşçilerin, kendilerini öldürürcesine çalışma ve
yokluk içinde sürünerek yaşama gibi çılgınlıkları
karşısında, kapitalizmin büyük üretim sorunu ,
üretici bulmak ve onların gücünü iki katına çıkarmak değil, tüketici bulmak, isteklerini kamçılamak ve onlarda sahte gereksinimler yaratmaktır artık"
[ Paul Lafargue ]

Bu sözün bir kısmını unuttum telefonumda kayıtlıydı ordan kopyaladım.Çoğu söz kayıtlı. Hatta bu sözler yüzünden format atamıyorum. Zarar görür diye. Hayatım bunlar benim.Çok konu açtım kavga çıkacak sanki.Ne yazarsam aklına başka bir söz geliyor.![]()
Symbiancılar gelirlerse keserler beni. Ben kaçıyorum abi sana iyi geceler. Görüşmek üzere.Aman ha format atma komaya girersin.Bu sözün bir kısmını unuttum telefonumda kayıtlıydı ordan kopyaladım.Çoğu söz kayıtlı. Hatta bu sözler yüzünden format atamıyorum. Zarar görür diye. Hayatım bunlar benim.

Aman ha format atma komaya girersin.![]()
Aynen abi hayatım kararır Bu sözün bir kısmını unuttum telefonumda kayıtlıydı ordan kopyaladım.Çoğu söz kayıtlı. Hatta bu sözler yüzünden format atamıyorum. Zarar görür diye. Hayatım bunlar benim.Çok konu açtım kavga çıkacak sanki.Symbiancılar gelirlerse keserler beni. Ben kaçıyorum abi sana iyi geceler. Görüşmek üzere.

Başkası olma kendin ol çok daha güzelsin![]()
fenomenKim bu la
Takip edince takipçi geliyodu bi ara o herhaldefenomen

evetTakip edince takipçi geliyodu bi ara o herhalde![]()

Ne yazıyo acaba içinde

bilmiyorum kardeşim almıştıNe yazıyo acaba içinde![]()

Verilen paraya yazık bencebilmiyorum kardeşim almıştı![]()

bence deVerilen paraya yazık bence![]()

Kardeşin de hindi mibence de![]()

hayırKardeşin de hindi mi![]()