<div class='quotetop'>(Alive @ Nov 30 2005, 11:19 PM) [post=218542]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yenimi haberin oldu senin
[/b][/quote]
senin haberinvardı bize neden haber etmedin eline sağlık bilader
walla saolasın kardeş.kendin yaptıysan eline sağlık.yapmadıysanda eline sağlık nede olsa buraya koymak için zahmet verdin.yalnız dahsınıda isteriz haberin olsun
<span style="font-size:12pt;line-height:100%"><span style="color:#FF0000">ya arkadaşlar ben bu megaupload sitesinden download yapmayı becremedim nasıl yapıcaz bi söleseniz bana</span></span>
<div class='quotetop'>(ukalaboy @ Dec 1 2005, 12:21 AM) [post=218614]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Alive @ Nov 30 2005, 11:19 PM) [post=218542]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yenimi haberin oldu senin
[/b][/quote]
senin haberinvardı bize neden haber etmedin eline sağlık bilader
[/b][/quote]
iyi söyledin
eline bu temalardan olan varsa buraya eklesin lütfen.hatta indirebileceğimiz adres bilen warsa o da iyi olur.
ewet en sonunda nokialar da odunluktan kurtuldu,ben üçünüde yükledim çok duygusal bir andı nerdeyse ağlıyacaktım telefonumda hareketli tema var artık, saygılar.
işte şimdi kafayı yedim... zaten temalarla bozmuştum hep düşünüyordum hareketli temalar olmazmı diye.. uğraştım hatta.. gif resimler kullandım olmadı...ve ben bunu ilk defa öğreniyorum.. paylaşım için teşekkürler...