cool_eagle
Üye
HAPPYWAKEUP 1.15 -- artık sabahları rahat uyanacaksınız :)
Symbian S60 platformu için geliştirilen HappyWakeUp yeni bir cep telefonu alarm uygulaması. En önemli özelliği ise ne zaman hafif uyku periyodunda olduğunuzu saptayarak sizi o zaman uyandırması.
Peki bu nasıl gerçekleşiyor? Computerworld’ün haberine göre HappyWakeUp cep telefonunun mikrofonunu kullanarak uyku alışkanlıklarınızı analiz ediyor. Bunu yaparken uyku halinde çıkardığınız seslerden yararlanıyor.
HappyWakeUp cep telefonunun normal alarmlı saati üzerinden çalışıyor ve sizin daha önceden kurduğunuz alarmlar üzerinde herhangi bir etkisi olmuyor. Yani kendinizin kurduğu alarmlar çalışmaya devam ediyor. Ancak kurduğunuz alarm saatine yakın zamanlarda sizin uyku durumunuzu saptayarak, eğer hafif bir uyku periyodundaysanız, sizi 15-20 dakika erken kaldırabiliyor. Bu da yataktan kalkmanızı daha da kolaylaştırıyor.
Bu programı daha yakından incelemek ve indirmek için
-SERTİFİKALANDIRMAYI UNUTMAYIN-
Peki bu nasıl gerçekleşiyor? Computerworld’ün haberine göre HappyWakeUp cep telefonunun mikrofonunu kullanarak uyku alışkanlıklarınızı analiz ediyor. Bunu yaparken uyku halinde çıkardığınız seslerden yararlanıyor.
HappyWakeUp cep telefonunun normal alarmlı saati üzerinden çalışıyor ve sizin daha önceden kurduğunuz alarmlar üzerinde herhangi bir etkisi olmuyor. Yani kendinizin kurduğu alarmlar çalışmaya devam ediyor. Ancak kurduğunuz alarm saatine yakın zamanlarda sizin uyku durumunuzu saptayarak, eğer hafif bir uyku periyodundaysanız, sizi 15-20 dakika erken kaldırabiliyor. Bu da yataktan kalkmanızı daha da kolaylaştırıyor.
Bu programı daha yakından incelemek ve indirmek için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-SERTİFİKALANDIRMAYI UNUTMAYIN-
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

bide 15dakika erken uyandırırsa bu program beni 9uncu kattan aşğıya sallarım telefonu =)) üstüne de gider uyurum =))
" gibi mesajlar fink atarken benim yorumum silinmiş. Herneyse, programı kullanıyorum ve oldukça başarılı. Sabah uyanmakta ve yataktan kalkmakta zorluk çekenler için birebir. Sabah tam uyanmakla tekrar uyumak arasında kalmışken alarm birden çalıveriyor. Tabi 2 kusuru var. Birincisi sağlık açısından sakıncalı olabilir. Doktorlar gece cep telefonuyla aynı odada uyumayı bile sakıncalı görürken bu programın menzili 50 santim. Hatta horlayanlar telefonu yastık altında tutsunlar deniyor sitesinde. İkincisi de şarj problemi, özellikle benimki gibi şarjı bir gün zor dayanan bir telefonunuz varsa. Yine de programı bulan ve yükleyen arkadaşa teşekkürler. Beni sabahları büyük bir külfetten kurtardı.