Hapishaneye Girdikten Sonra -Foto

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Hapishaneye Girdikten Sonra -Foto

neslein

neslein

Üye
insanların haline bak ne kadar degişmişler ne hale gelmişler

yasirarslan

yasirarslan

Üye
yazık yaww

c3r3n

c3r3n

Üye
yazık olmuş...

FerreT

FerreT

Üye

Bu resimdeki adam eskisine oranla daha yakışıklı olmuş :ehe

iremm

iremm

Üye

ya bu kadın ne hale gelmiş hepsi çökmuste bu daha da bi çökmus :( hemde bu kadar az zmnda burada dikkatinizi çekmek istediğim bi nokta var birde türklerin hapishaneden sonra ki fotolarını koysunlar adam hapishanede daha da bi dinç oluyo sanki tatile gitmiş gibi duymustum bazı insanlar hapishaneye gidebilmek için bilerek suç işliyomus turkiyede bence ortada uçurumlar kadar fark var hukuk sistemimizin düzenlenmesi lazım...

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
İlk Eleman Daha Yakışıklı Olmuş Gibi İçeri Girdikten Sonra:D

omayra

Üye
İnsan ziyaret için gittiğinde bile kasılıyor orada. İlk gidişimde kapıdan girerken verdikleri avukat ziyaretçi kimlik kartımı kaybetmiştim. Bulmadan dışarı çıkılamıyor da, tüm çantamı alt üst edip sıkıştığı yerden çıkarıp bulmuştum :ehe Yaşadığım paniği tahmin edemezsiniz :ehe Kendine özgü pis, ağır, kasvetli bir havası vardır oranın. İnsanların bu hale gelmelerinin nedenini anlayabiliyorum. Allah düşürmesin, düşene de sabır versin.

karides

Üye
Daha cuma günü bir hapishanedeydim; bizde tecavüz hükümlüleri ve sadist katiller hariç kimse bu hale gelmiyor. Orada garip bir ağabeylik-kardeşlik ilişkisi var. Siyasi mahkumlar hariç tümüyle kaderci bir zihniyet hakim ve olup biteni kaderin üstüne atarak hem vicdanlarını hafifletiyorlar hem de bu zorlu hayata dayanma gücü buluyorlar.

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
Hepsi içerde ağzı burnu kırılmadan çıkmamıs.. :ss

yasirarslan

yasirarslan

Üye
zor beee

leiche

leiche

Emekli Yönetici
aradaslar birseyler yazmıstım buraya ama tepki çekebileceği içn sildim
ama konu hırsızlar içindi
onlardan nefret ediyorum
neyse sildim mesajı ve sildiğim için ufak bi acıklama yapma gereği duydum ve bunları yazdım

elmyra

Üye
arkadaslar bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum :nono::nono::nono::nono::nono:

bu resimler insanların hapse girdikten sonraki fotoları değil daha önce bir arkadasa ödev arastırırken orjınal polis kayıtlarının olduğu ingilizce bir siteden bende kulllanmıstım bu görüntüleri

bu resimler uyusturucunun insan üzerindeki etkiyi anlatan resimler polis yakaladıkca resim cekiyo ya o sırada zaman gectikce uyusturucunun insanları ne hale soktuğunu anlatan fotolar

Nazy

Nazy

Üye
Bunlar bildiğim kadarıyla hapisaneden çıkmış değil...
bunlar uyuşturucu kullanmadan önce ve sonraki halleri diye biliyorum ben

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bence de aynen:oke:

delimakina

Üye
bence saçma 6 ayda öyle mi olunur tuğba özaya nedne birşey olmadı feyk feyk :P

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bence saçma 6 ayda öyle mi olunur tuğba özaya nedne birşey olmadı feyk feyk :P

bence türkiyeyle kıyaslanmamalı ;) orası ecnebi memleketi sonuçta..

(bana üye olduğum mail grubundan geldi ama uyuşturucu insanı tam olarak böyle değiştirdiğini düşünmüyorum, bunlar bana darp gibi geldi..)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bende uyuşturucu kullananların ilk ve son halleri die görmüştüm bunları daha önce...

thebora

Üye
arkadaslar bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum :nono::nono::nono::nono::nono:

bu resimler insanların hapse girdikten sonraki fotoları değil daha önce bir arkadasa ödev arastırırken orjınal polis kayıtlarının olduğu ingilizce bir siteden bende kulllanmıstım bu görüntüleri

bu resimler uyusturucunun insan üzerindeki etkiyi anlatan resimler polis yakaladıkca resim cekiyo ya o sırada zaman gectikce uyusturucunun insanları ne hale soktuğunu anlatan fotolar

umarım birgün hiç uyuşturucu kullanan kalmaz...yazık gencecik insanlara

white_pearls

white_pearls

Üye
hiçte yazık deil suç işlemeden önce düşüneceklerdi
:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt