Hansi telefon dersiz?

Konu Sahibi
Hansi telefon dersiz?
telefon almak istiyorum yeni..simdi bende n8 ama ben on ve arka kamerasi iyi olan bi telefon isteyirem.skype,facebook,instagram ve s kullanmak iyi olsun hangi telefon almami meslehet gorursuz yardim olurmusuz? S4 , xperia z,lumia 920, htc one ve s baska bir telefon diyorsuz?lutfen yardim edin

ANIL

Admin
S4 ve HTC One arasında bir tercih yapmanı tavsiye ederim. İki telefonda memnun eder. Düşük ışık harici S4'ün kamera performansı daha iyi.

mc.a

Üye
Htc One derim

-efşan

Üye
Htc One ve S4 kullandım. One'da karar kılıp S4'ü bıraktım.
Tavsiye ederim.

LimePie

Üye
peki arkadaşlar mesela htc one yi aldık güncellemeleri galaxy s4 gibi olurmu ?

ANIL

Admin
peki arkadaşlar mesela htc one yi aldık güncellemeleri galaxy s4 gibi olurmu ?

Evet. One bir çok güncelleme aldı zaten. En son 4.2.2'ye güncellendi. One için destek iyi olur, olmalı zaten.

Tepkiler: -efşan

-efşan

Üye
Htc One:
Hep destek, tam destek.

eger kamera icin alcaksan samsung s4zoom al.ama performansta geri kalıyor diger androidlerden.

fk555897

Üye
Azerbaycan'da yaşıyorsun sanırsam. Ben sana HTC One'ı öneririm. One, kullanım bakımından hızlı ve kolay. Ayrıca ana ekranı Windows Phone'a benzer yapıda.

enesrsln

Üye
Senin telefondan beklentin hız, uygulama bolluğu , uygulamaların kalitesi , uygulamaların hızlı ve kullanışlı olmasıysa bence iPhone 5 al. İOS uygulamaları Androide göre daha iyi. Eğer yok ben android istiyorum diyorsan HTC One veya S4 almanı tavsiye ederim. Hangisi hoşuna giderse onu al. Ama almadan önce kesinlikle incele.

Konu Sahibi
bene hiz cok onemli deyil cunki oyun oynamiyorm ki ben.yalnizca bir kac program calisin bes eder mesela skype,whatsapp,facebook messenger,instagram.. Lap htc one s4 olmasin baska biri olsun pnemli deyil ki s4 htc one olsun dusuk bir telefonda ola bilir.sadece on kamera ve arka kamerasi iyi olsun pil omru bir az cok olsun yeter.

- - - Eklendi - - -

birde mumkunse arka kapak acmak batarya cikarmak mumkun olsun.

- - - Eklendi - - -

4G de olsa cok iyi olur

ANIL

Admin

Yazdığın uygulamaları çoğu cihaz çalıştırıyor. Pil ömrü demişsin One ile kıyaslandığında S4'ün pil ömrü daha fazladır. One'da pil çıkartılamıyor S4'te değiştirebilirsin. Son olarak S4'ün 4G modeli mevcut ama Türkiye'de satılmıyor.

Bax Fuad qardaş mən sənə seçkisini Nokia Lumia 920 və HTC One arasında etməyini tövsiyə edirəm. Qüsura baxma. Google Translate'den bu qədər olur. Səhvim varsa qüsura baxma.

Lumia 920 istediğin her şeyi karşılar. Müzik video fotoğraf ve sosyal ağlar. Lumia = Gel keşfet

Konu Sahibi
Bax Fuad qardaş mən sənə seçkisini Nokia Lumia 920 və HTC One arasında etməyini tövsiyə edirəm. Qüsura baxma. Google Translate'den bu qədər olur. Səhvim varsa qüsura baxma.

qusur yox qardas bir sey deyil.. men lumia 920,htc one,s4 arasinda secim etmek istiyirem amma hangisi daha iyi bilmiyorum. Wp8ler lazimli programlar yox ama android sistemi super..amma nokiadan vaz kecmek istemiyorum (( ama vaz kecmek zorunda kaliyorum cunki android daha yaxsi

- - - Eklendi - - -

Lumia 920 istediğin her şeyi karşılar. Müzik video fotoğraf ve sosyal ağlar. Lumia = Gel keşfet

abi bende lumia 920 isterdim amma android sistemi daha iyi her bir sey var androidde. Wp larda program teminati az ( yenede kalmisam 920,htc one,s4 arasinda

Men anlayıram sən bolca lazımlı proqram istəyirsən amma Nokia keyfiyyətindən vazgeçemiyirsen. O vakit get üçünü də əlinə al incele. Xoşuna gələnini al. Amma mənə sorarsan mən Nokia Lumia 920 al deyərəm. Bəhs etdiyin lazımlı proqramlar WP8'e gələcək. WP8 Android'e yetişəcək. Qərar sənin. Amma əsla əlinə alıb baxmadan qərarını vermə. Yaxşı bayramlar...

Konu Sahibi

WP8 e programlar gelenecen cok vaxtkececek.. Lumia 920 iyi bir telefon 185q n8dende agir bir sey nasil gezdiririm ben