hanımlar yarın evlenmeyinn..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
hanımlar yarın evlenmeyinn..

Hanımlar yarın evlenmeyin!

Hala geç değil. Eğer yarın evlenecekseniz bile hemen iptal edin. Bizden hatırlatması

Bu yıl, 4 yılda bir gerçekleşen Şubat ayının 29 gün çektiği ''artık yıl'' yaşanıyor. Erkekler 4 yılda bir gelen bu 'tarihi' anı değerlendirme peşindeyken, kadınlar 29 Şubat'ta evlenmeyi istemiyor.

Her gün 15 dakikada bir nikah kıyılan evlendirme daireleri, bu tarihte en tenha gününü yaşıyor. Evlilik yıldönümlerini 4 yılda bir kutlamak istemeyen çiftler nikah tarihi olarak 29 Şubat'ı tercih etmiyorlar.
Ancak bazı uyanık erkekler hediye masrafından kısmak için bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Ancak nişanlılarından veto yiyorlar.
Erkeklerin en büyük arzusu ise 29 Şubat doğumlu bir kadınla 29 Şubat'ta evlenmek...

CEREN

CEREN

Üye
ben olsam bende evlenmem ama sevgililer gununde evlenmeyi isterdim:)

c3r3n

c3r3n

Üye
şaka gibi :D

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Ben O Gün Doğmak İsterdim...Düşünsene 4 Yılda Bi Kutluyosun Doğum Gününü:D...Tabi Bu İşin Şakası 28 inde yada Mart'ın 1 'inde kutlarsın...Ben 29 Şubatta Evlensem Diğer Yıllar da Evlilik Yıldönümünü Kutlamamak Gibi Bi Niyetim Olmaz...Sadece 1 gün geç yada 1 gün Erken Kutlanır...Mantıklı Düşünen Kadınlar Bunu Sorun Yapmaz Bence...Ayrıca 29 Şubat Çok Özel Bi Tarih;)

dreamnurse

dreamnurse

Üye
acaba gerçekten bu gün evlenen var mıdır?merak ettim doğrusu.....

CanceR

CanceR

Üye
yok daha neler :D bi hediyeden mi kaççaz bea feda olsun benim hayatıma :D:D:D

neslein

neslein

Üye
hiç farketmez unutupta öle bişey yaparsam yinede 1 martta kutlarım kaçamaazz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...