Hani diyorsunuz ya "Meego yu Nokia bitirdi" Tek eksiği Yapımcı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Hani diyorsunuz ya "Meego yu Nokia bitirdi" Tek eksiği Yapımcı
Bugün iş çıkışı Teknosa 'ya uğradım.

Nokia bölümünde en iyi telefon hâlâ N9 du. Defalarca incelememe rağmen karar verdim yarım saat inceledim.

Bıraktım elimden poşeti aldım elime.İnternet bağlantısı var.

Açtım kamerayı 8 mp carl zeiss lens. Aldım c6-01 mi elime oda 8 mp. Ama aradaki fark gözle görülür değil göze batıyor resmen.

Sonra hemen webi açtım. Yok böyle bir deneyim. Hız, kalite birleşmiş adeta telefonda parlıyor.

Sonra genel olarak arayüzüne baktım. Görev yöneticisi menüleri vs. Menü evolve tema aynı ama aynı tema olmasına rağmen ikonlar ekrana öyle oturmuşki anlatılamaz.

Görev yöneticisi ayrı bi güzellik hemen sağa kaydırıp her an yanınızda adeta.

Herşey 4 4lüktü ancak bu durum Mağazaya girince değişti. Firefox ve belli başlı bikaç uygulama dışında birşey yoktu.

Nokia telefonu yapmış. Stabil ve güzel çalışıyor. Mükemmel ama eksiği yapımcı. Yapımcılar uygulama geliştirse telefonun güncelleme lafına gerek kalmayacak. Uygulama olmadığı için millet kafayı güncellemeye takmış.

İhtiyacınız 808 i saymazsak iyi bir kamera ve internet deneyimi, dünyanın en iyi tasarımı ve çekicilikse kesinlikle N9.

codblackops2

codblackops2

Üye
Eğer o telefona destek kesilmeseydi kral telefon olurdu htc samsung felan devede kulak kalırdı ama şişko elop yedi bitirdi Nokia'yı.
Gittikçe zayıflıyor ve bir kaç yıla kalmaz microsoft nokiayı satın alır eminim..

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Bende ondan bahsediyorum desteğe ihtiyacı olmayan bi telefon. Uygulamaya ihtiyacı olan bi telefon

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Birde eline alip Galaxy S3 i inceleseydin n9un daha yüzüne bakmazdin :)

O-Xan

O-Xan

Üye
Yazık be. Dünyanın ilk'lerini yapan Nokia'nın düştüğü hale bak.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yahu S3 ve One X in fiyatı ile N9 bir mi tabii iyi olacak N9 dan..N9 cidden Arayüzü olsun ve diğer stabilitesi olsun destek almamasına rağmen satılabiliyor..Destek alsa şu an çok farklı yerlerde olurdu..Nokia nın hatası bu !!

MrTech

MrTech

Üye
O Elop'un :off:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Elop microsoft kökenli bir şişko.nokia nin satışlarını düşürüp satın aldırmak istiyor bence

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Sadece Elop'a bağlamayın.Eğer o üst düzey şirketin büyük hisselerine sahip kişilerde ses çıkamıyorsa suç elopun değil bütün Nokianındır.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N9 gerçekten harika bir telefon arayüzü stabilitesi çok hoş baktırıyor kendine. Ha buarada Elop'un allah belasını versin bu konuda bu kadar açık ve netim onun sayesinde birdahaki telefonum asla Nokia olmayacak çünkü adam Nokia Belle'yi bitirdi yazık.

Lenneth

Üye
Bende ondan bahsediyorum desteğe ihtiyacı olmayan bi telefon. Uygulamaya ihtiyacı olan bi telefon

Destege nasil ihtiyaci yok ? Nokia isletim sisteminin arkasinda duracak, gelistiricilerle anlasacak ki uygulama ciksin.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
N9 gerçekten harika bir telefon arayüzü stabilitesi çok hoş baktırıyor kendine. Ha buarada Elop'un allah belasını versin bu konuda bu kadar açık ve netim onun sayesinde birdahaki telefonum asla Nokia olmayacak çünkü adam Nokia Belle'yi bitirdi yazık.

Hocam büyük konuşmayalım.Bende bir daha asla Samsung almam malzeme kalitesi yerlerde oydu buydu derdim bir bir sonraki telefon tercihlerim arasında Galaxy Note2'de var.Büyük konuşmamak lazım hemen Wp8 ile olmasa bile 1-1.5 sene içerisinde iyi bir yere gelebilir diye düşünüyorum ben.

Türe

Türe

Üye
E biz bitirdi derken zaten desteği kastediyoruz. Yoksa performans + içerik vs. ' ye laf yok

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Destek derken güncellemeden bahsetmiştim.

Elektr0

Elektr0

Üye
gençler bir nokta var meego nun destegi kesilmedi . Nokıada meego yazılımı için çalışan ekip nokıadan ayrıldı ve nokıa bu ekibe meego yu geliştirmeleri için bedava verdi..meegodan elini çekti ama meego ya ekip verdi nokıa... belki şuan meego lu telefonların destekleri yok ama bu ekibin meego yu geliştirdiği ve ilerleyen zamanlarda yeni meegolu telefonların gelecegi söylenmekte inş böyle bir şey olur ve meego'yuda bu flatform da görürüz...

- - - Eklendi - - -

Nokia nın hatası daha büyük.Elop ta tabii ki bir ajan bence.

elop = pole = kutup :hmmm:pro:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

MuhammedAliAKB

Üye
n serisinden sıkılmadınız mı :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt