Kardeşim daha hiçbir telefona resmi olarak güncelleme gönderilmedi. Bazı arkadaşlar Lumia 620-820-920 modelleri için Nokia'nın serverlara koyduğu ve sonradan geri çektiği güncelleme dosyalarını kullanarak cihazlarını güncellediler. Ama bazı modellerde mesela sorun çıktı. Büyük ihtimalle Nokia deneme amaçlı serverlarına koydu o güncelleme dosyalarını. Ağustos 15'e kadar OTA ile dağıtımı başlayacak. Bekliyoruz yani![]()
dedim heralde millet güncelledi keyfini sürüyo bi biz kaldık
resmi güncelleme olmasa da huyumdur düşünmeden riske girmek, gayri resmi yollarda bana uyardı yani
nese bekleyelim bakalım 
evetTeşekkür ederim, bayadır bakamıyodum foruma, bi bakınıyım dedim güncelleme haberleriyle dolmuşdedim heralde millet güncelledi keyfini sürüyo bi biz kaldık
resmi güncelleme olmasa da huyumdur düşünmeden riske girmek, gayri resmi yollarda bana uyardı yani
nese bekleyelim bakalım
![]()
Nokia Serverlere Bıraktı 4 Saatliğine sonra geri çekti bizde resmiyi bekliyoruz 
4 günse beklerizHiç birine gelmedi OTA Üzerinden 4 güne kadar hepsine gelir.![]()

evetNokia Serverlere Bıraktı 4 Saatliğine sonra geri çekti bizde resmiyi bekliyoruz
![]()

Seçilmiş?
Elinde AMBER ROM'ları olan bir kaç seçilmiş kullanıcı forumda elini kolunu sallaya sallaya geziyor![]()

Seçilmiş?
Developer hesabı olanlar mı oluyo onlar?

Hayır güncelleme sunucudayken güncellemeyi bilgisayar üzerinden yapıp ROM'ları edinenler![]()
ben bugün forumda buldum ama telefona yüklemedim öyle duruyor bilgisayarda
Ayın 14-21 arası gelmezse flaşlamak için depoladım bildiğim kadarıyla 520 için yayınlamamışlar ama şöyle bişey gördüm
Hayır güncelleme sunucudayken güncellemeyi bilgisayar üzerinden yapıp ROM'ları edinenler![]()
bildiğim kadarıyla 520 için yayınlamamışlar ama şöyle bişey gördümLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu ROM'lama işinden çok dilim yandı ama yine de ROM'u elime geçse bi dakka beklemem sanırım
Evet bu AMBER güncellemesi ancak AT&T cihazlarına özel gibi duruyor çok detaylı bakamadım.Eğer rom'u varsaa yüklemenizi tavsiye etmem

Bu ROM'lama işinden çok dilim yandı ama yine de ROM'u elime geçse bi dakka beklemem sanırım![]()

Elinde AMBER ROM'ları olan bir kaç seçilmiş kullanıcı forumda elini kolunu sallaya sallaya geziyor![]()