Hani bize güncelleme? (l520)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
Hani bize güncelleme? (l520)
GDR2 Güncellemesi Lumia520 dahil bütün Lumia modellerine gelecekti. Ki 520 hariç hepsine geldi de. 520 için neyi bekliyorlar. Hiçbir forumda "geldi, gelecek" diye haber bile görmüyorum artık. Bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

ÖEY

ÖEY

Üye
Kardeşim daha hiçbir telefona resmi olarak güncelleme gönderilmedi. Bazı arkadaşlar Lumia 620-820-920 modelleri için Nokia'nın serverlara koyduğu ve sonradan geri çektiği güncelleme dosyalarını kullanarak cihazlarını güncellediler. Ama bazı modellerde mesela sorun çıktı. Büyük ihtimalle Nokia deneme amaçlı serverlarına koydu o güncelleme dosyalarını. Ağustos 15'e kadar OTA ile dağıtımı başlayacak. Bekliyoruz yani :D

Plesk234

Üye
Hiç birine gelmedi OTA Üzerinden 4 güne kadar hepsine gelir.:oke:

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim daha hiçbir telefona resmi olarak güncelleme gönderilmedi. Bazı arkadaşlar Lumia 620-820-920 modelleri için Nokia'nın serverlara koyduğu ve sonradan geri çektiği güncelleme dosyalarını kullanarak cihazlarını güncellediler. Ama bazı modellerde mesela sorun çıktı. Büyük ihtimalle Nokia deneme amaçlı serverlarına koydu o güncelleme dosyalarını. Ağustos 15'e kadar OTA ile dağıtımı başlayacak. Bekliyoruz yani :D

Teşekkür ederim, bayadır bakamıyodum foruma, bi bakınıyım dedim güncelleme haberleriyle dolmuş :) dedim heralde millet güncelledi keyfini sürüyo bi biz kaldık :ehe resmi güncelleme olmasa da huyumdur düşünmeden riske girmek, gayri resmi yollarda bana uyardı yani :naughty: nese bekleyelim bakalım :hmmm

Plesk234

Üye
Teşekkür ederim, bayadır bakamıyodum foruma, bi bakınıyım dedim güncelleme haberleriyle dolmuş :) dedim heralde millet güncelledi keyfini sürüyo bi biz kaldık :ehe resmi güncelleme olmasa da huyumdur düşünmeden riske girmek, gayri resmi yollarda bana uyardı yani :naughty: nese bekleyelim bakalım :hmmm
evet :) Nokia Serverlere Bıraktı 4 Saatliğine sonra geri çekti bizde resmiyi bekliyoruz :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye

evet :) Nokia Serverlere Bıraktı 4 Saatliğine sonra geri çekti bizde resmiyi bekliyoruz :)

Elinde AMBER ROM'ları olan bir kaç seçilmiş kullanıcı forumda elini kolunu sallaya sallaya geziyor :islik

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi

Hayır güncelleme sunucudayken güncellemeyi bilgisayar üzerinden yapıp ROM'ları edinenler :)
bildiğim kadarıyla 520 için yayınlamamışlar ama şöyle bişey gördüm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
bildiğim kadarıyla 520 için yayınlamamışlar ama şöyle bişey gördüm

Evet bu AMBER güncellemesi ancak AT&T cihazlarına özel gibi duruyor çok detaylı bakamadım.Eğer rom'u varsaa yüklemenizi tavsiye etmem

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence de yükleme. OTA'yı bekle ki zaten 3-4 gün kaldı. Hatta içime doğdu yarın öbürsü gün bu iş tamam :D:D

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi

Evet bu AMBER güncellemesi ancak AT&T cihazlarına özel gibi duruyor çok detaylı bakamadım.Eğer rom'u varsaa yüklemenizi tavsiye etmem
Bu ROM'lama işinden çok dilim yandı ama yine de ROM'u elime geçse bi dakka beklemem sanırım :ehe

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
şu galance özelliğimiydi neydi tam olarak hatırlamıyorum ekrana saat geliyo ya hani. L520'ye gelmeyeceği söylendi ama Nokia bi sürpriz yapıp 520'ye de bi şekilde getirirse o özelliği başka hiçbişi istemiyorum :)

Lumia820

Lumia820

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Resmi güncelleme henüz hiçbir cihaza verilmedi.
Sadece Nokia'nın serverlarından 920-820 ve 620'ye geleceği tespit edilen güncellemelere ilişkin romlar sızdırıldı.
Daha sonra bunlar serverdan kaldırıldı.

Güncelleme geldiğinde zaten sizleri haberdar edeceğiz.
Şu an net bir gün veremiyoruz maalesef.
Ağustos ayı içerisinde kesin olarak verileceği biliyor.
Ancak doğrudan şu gün şu saat diye bir bilgi beklemeyin hiçbir yerden.
Umut edilen tarih 14-15 Ağustos gibi...
İnşallah da en geç bu tarihlerde gelir.

Bekleyip görelim.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt