Telefon Tavsiyesi Hangisini Önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi?

• Huawei Mate 8

Kullanılan: 10 32.3%
  • Huawei Mate S

Kullanılan: 3 9.7%
  • LG G4

Kullanılan: 18 58.1%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
onu ben alacağım :D :D :D

hocam arkadaş haziranın ilk haftası alacağım diyor :)

hocam size birkaç soru soracağım :)
1-telefonu ne için alıyorsunuz ?
2-Bir telefondan beklentiniz nedir ?
Not : @bozkirdangelen hocamın yorumundan alıntı yaptım.
uzun vadeli kullanacağım için kamera önemli oyun performansı da iyi olmalı benim için ve batarya sıkıntısı yaşamak istemiyorum ayrıca iş içinde yoğunluğumdan dolayı üst düzey bi cihaz istiyorum

falconn00

falconn00

Üye
uzun vadeli kullanacağım için kamera önemli oyun performansı da iyi olmalı benim için ve batarya sıkıntısı yaşamak istemiyorum ayrıca iş içinde yoğunluğumdan dolayı üst düzey bi cihaz istiyorum
Kalpten gidicem hocam :D benim böle telefonum olsun 1 milyon borcum olsun

Lenovo P1a42 ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Kaptan E7 görünümlü Android'ine ne oldu :D
Ben planı projeyi hazırladım ama firmalar elimden tutmadı yoksa E7 görünümlü Android bir cihaz çıkaracaktık :kıskıs: Hatta maxicep'te şirket bile kurmuştuk :sirit: :kıskıs: / O cihaz hayal oldu malesef klavyeli cihazlar talep görmüyor Örn: BlackBerry :oke: o yüzden o sevdadan vazgeçtim :bilmm
Kalpten gidicem hocam :D benim böle telefonum olsun 1 milyon borcum olsun

Lenovo P1a42 ile uygulamasından gönderildi.
Mate 8 'i tercihim bataryadan oldu 4000 mAh batarya var cihazda yani :eller:
E7 görünümlü android mi ? Q
@___kaptan___ stock rom mu attınız telefona (eski telefona :D ) bilmiediğimiz olaylar var hocam olmuyor :D :ehe:lac:
Yok ya :D ben kim rom vs atmak kim bi o konuyu yapamadım nokia telefonlarda ona da gerek duymadım şimdi de yeni telefon arayışındayım, ama soracak olursanız Nokia E7-00 cihazım halen elimde dokumatik ve şebeke sorunu var malesef kullanmıyorum onun yerine kardeşimden bana kalan nokia N-8 i kullanıyorum :(
1500 tl butcen varsa bence hepsını boşver eger reklam olmazsa letgoyu yukle orda acıl nakıt paraya sıkışan arkadaslar oluyor samsung s6 veya s6 edge ye bak derım yada 2 el temız telefon cok var orda ama yınede sen bılırsın sadece bır onerı
:)
Önerilere her zaman açığım lakin 2.el cihazdan ağzım çok yandı o yüzden 2.el düşünmüyorum ya :(

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
sado_27

sado_27

Üye
Yanı tabıkı ıkıncı el cıhazlara guven olmaz ama cogunlukla 1 yıla yakın garantısı olan telefonlar oluyor. Ben hıc almdım.ordan bırsey ama geçen aksam epey bı arastırdım. Yardım amaclı buraya yazdım :)

Sent from my D6503 using

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
G4 alma sakın direkt olarak kötülemiyorum ama sürekli garanti ile uğraşırsın. Ekranında ghosting olma durumu var bazı şeyler ekrana yapışıyor ve 2 tür panel var. Biri daha beyaz biri sarımsız ve sen bunu fark edince içine kurt düşecek garanti ile uğraşacaksın.

Samsung Teknik Servisi'nde staj yaptım en sorunsuz samsung modeli S6'dır bunu note5 takip eder al kullan en azından kafan rahat olur sıkıntı yaşamazsın. Huaweii kullanmadım bilmiyorum ama honor 7 alcaktım kardeşime 2.2ghz işlemci falan diyor ama performansı hiç iyi değildi bunları bilmiyorum.
Yorum için teşekkürler göz önünde bulundurcam :oke:
Yanı tabıkı ıkıncı el cıhazlara guven olmaz ama cogunlukla 1 yıla yakın garantısı olan telefonlar oluyor. Ben hıc almdım.ordan bırsey ama geçen aksam epey bı arastırdım. Yardım amaclı buraya yazdım :)

Sent from my D6503 using
Yardım için teşekkür ederim yine de bi göz atıcam ama 2.el düşünmüyorum bi kez 2.el aldım çalıntı çıktı 3 yıl sürdü dava 3 ay önce sonuçlandı yani o yüzden 2.el den olabildiğince kaçıyorum :bilmm

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

strk92

Üye
Yaklaşık 7 aydır note5 kullanıyorum ve size tavsiyem kampanyaları takip edip uygun fiyatla bir note5 almanız olacaktır. Samsungun bugune kadar çıkarttığı en sorunsuz cihazdır diyebilirim. Ancak fiyat olarak size yüksek gelirse mi5 midellerine bakmak diğer seçeneklerden daha avantajlı olabilir sizin için

• Beğen
falconn00

falconn00

Üye
Yaklaşık 7 aydır note5 kullanıyorum ve size tavsiyem kampanyaları takip edip uygun fiyatla bir note5 almanız olacaktır. Samsungun bugune kadar çıkarttığı en sorunsuz cihazdır diyebilirim. Ancak fiyat olarak size yüksek gelirse mi5 midellerine bakmak diğer seçeneklerden daha avantajlı olabilir sizin için
Note 5 çok iyi ama fiyati da çok iyi [emoji23][emoji23]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

strk92

Üye
Note 5 çok iyi ama fiyati da çok iyi [emoji23][emoji23]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla çıkmasından iki ay sonra kampanya yakalayıp 2460 liraya almıştım hala o civarda seyrediyor fiyatı kullanıcısı için iyi bir durum ancak almak isteyenler için fiyat fazla gelebiliyor

• Beğen
Tepkiler: falconn00
falconn00

falconn00

Üye
Valla çıkmasından iki ay sonra kampanya yakalayıp 2460 liraya almıştım hala o civarda seyrediyor fiyatı kullanıcısı için iyi bir durum ancak almak isteyenler için fiyat fazla gelebiliyor
O sebeple söyledim zaten [emoji4]

Lenovo Vibe P1

strk92

Üye
Konu sahibi arkadaşımız peki note4 düşünmez misiniz note5 e yakın özelliklerde bir cihaz o da hem fiyatı sizin bütçenize daha uygun olacaktır

• Beğen
falconn00

falconn00

Üye
Konu sahibi arkadaşımız peki note4 düşünmez misiniz note5 e yakın özelliklerde bir cihaz o da hem fiyatı sizin bütçenize daha uygun olacaktır
Harbiden ya kaptan sen niye note 4 dusunmuyorsun

Lenovo Vibe P1

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız Note 4 te iyi bir cihaz ama teknolojiyi tam yakalamak istiyorum diyeceksiniz ki hemen hemen herşeyi aynı vs ama işte bir heves varya o hevesin peşinden gidiyoruz insan oğluyuz, ve note 5'i görünce hoşuma gitti o yüzden ama sizinde belirttiğiniz gibi fiyatı yüksek o yüzden 3 seçeneğin içine dahil etmedim :( Ama 1 hazirana kadar bir kampanya vs denk gelirse değerlendirebilirim şuan için Huawei Mate 8'i de türkiye'de satışı olmadığından imkansız gözü ile bakıyorum, Mate S'i Kayseri de bulabilirsem bakıcam, büyük ihtimal LG G4 alacak gibiyim :bilmm Tek dileğim Note 5 kampanyaları :tebessüm:
Ayrıca N11 sitesi güvenilir mi? Note 5 1.919 :tl: yazıyordu dikkatimi çekti de :bilmm

• Beğen

strk92

Üye
Haklısınız Note 4 te iyi bir cihaz ama teknolojiyi tam yakalamak istiyorum diyeceksiniz ki hemen hemen herşeyi aynı vs ama işte bir heves varya o hevesin peşinden gidiyoruz insan oğluyuz, ve note 5'i görünce hoşuma gitti o yüzden ama sizinde belirttiğiniz gibi fiyatı yüksek o yüzden 3 seçeneğin içine dahil etmedim :( Ama 1 hazirana kadar bir kampanya vs denk gelirse değerlendirebilirim şuan için Huawei Mate 8'i de türkiye'de satışı olmadığından imkansız gözü ile bakıyorum, Mate S'i Kayseri de bulabilirsem bakıcam, büyük ihtimal LG G4 alacak gibiyim :bilmm Tek dileğim Note 5 kampanyaları :tebessüm:
Ayrıca N11 sitesi güvenilir mi? Note 5 1.919 :tl: yazıyordu dikkatimi çekti de :bilmm
Umarım gönlünüze en uygun cihaza sahip olursunuz :) bana soracak olursanız n11deki note5 fiyati iyi ancak yinede distribitör garantisi olmayan bir cihaza o parayı vermek pek mantıklı gelmiyor. Sonuçta elektronik bir ürün alıyorsunuz ve ne zaman hangi konuda arıza çıkabileceği belli olmaz garantisi net olmayan bir cihaz almak bu yüzden bana pek mantıklı gelmiyor
Bu arada aklıma geldi paylaşayım dedim bazı kullanıcılar operatörler üzerinden taksitle cihaz alıp nakte çevirmek için satıyorlar sahibinden gibi sitelere bakarsanız belki bu şekilde uygun fiyatlı bir cihaz denk getirebilirsiniz

• Beğen

technogamer2345

Üye
Ooo kaptanım telefon alıyo he. :) Bende öneri yapayım bari.
Höway Honor 7 ye bakmalısın kesinlikle. Uzuunnn bi süre götürür. :ok2:

Not : Cihazı bi tek arkadaki dandik telekom yazısı bozuyor.

Ek olarak Xperia M5 fena değil.

SONY Xperia C5 Ultra

HTC DESIRE EYE

HTC ONE M8

• Beğen
falconn00

falconn00

Üye
Ooo kaptanım telefon alıyo he. :) Bende öneri yapayım bari.
Höway Honor 7 ye bakmalısın kesinlikle. Uzuunnn bi süre götürür. :ok2:

Not : Cihazı bi tek arkadaki dandik telekom yazısı bozuyor.

Ek olarak Xperia M5 fena değil.

SONY Xperia C5 Ultra

HTC DESIRE EYE

HTC ONE M8

Ben bunlar arasında huawei honor 7 ve HTC m8 arasında kaldim her ikisi de çok güzel telefonlar :D

Lenovo Vibe P1

• Beğen
man20

man20

Üye
@___kaptan___ canım bence huawei honor 7 tam sana göre. fiyatına göre iyi duruyor.

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
internetim yoktu yorumları Yeni gördüm, 6-7gün kaldı kardeşime huawei p8lite aldığımız telefonacuya gittim bi kaç telefon önerdi aklım alt üst oldu :) samsung a5i önerdi çelik kasası hoşuma gitti bizim müdür de a8 kullanıyor o da güzel telefon Valla ama telefonu alınca yazcam buraya ve 6. Hissim burda önerdiğiniz ve düşündüğüm telefonlardan başka bir telefon alacakmışim gibi geliyor nedense :tebessüm: bakalım Hayırlısı olsun ya :)

falconn00

falconn00

Üye
internetim yoktu yorumları Yeni gördüm, 6-7gün kaldı kardeşime huawei p8lite aldığımız telefonacuya gittim bi kaç telefon önerdi aklım alt üst oldu :) samsung a5i önerdi çelik kasası hoşuma gitti bizim müdür de a8 kullanıyor o da güzel telefon Valla ama telefonu alınca yazcam buraya ve 6. Hissim burda önerdiğiniz ve düşündüğüm telefonlardan başka bir telefon alacakmışim gibi geliyor nedense :tebessüm: bakalım Hayırlısı olsun ya :)
Aynen hocam hayırlısı :)

Lenovo Vibe P1

Üst Alt