dropez Üye akıllı alderim nokia artık vazgeçilmez dönemi bitti zaten o dönem sadece türkiyede wardı oda şu nokia al satamazsın 3 çü dünya ülkesi olupta telefonunu satıp elektrik faturası ödeyen biz varızzzzz
akıllı alderim nokia artık vazgeçilmez dönemi bitti zaten o dönem sadece türkiyede wardı oda şu nokia al satamazsın 3 çü dünya ülkesi olupta telefonunu satıp elektrik faturası ödeyen biz varızzzzz
man20 Üye bana kalsa hiçbirini alma daha erken olduğunu düşünüyorum ama illa bunlardan birini alcam diosan tabiki 701 al
bana kalsa hiçbirini alma daha erken olduğunu düşünüyorum ama illa bunlardan birini alcam diosan tabiki 701 al
Lenneth Üye 701 alabiliyorsaniz C7, 700 falan bakmayin bosuna. 701 Nokia nin Symbianli en iyi telefonu.
S.E.C.R.E.T Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: 701 tabiki,böyle sorumu olur. Genişletmek için tıkla ... Haklısın bencede 701 bende C7 var zaten ama şimdi değiştirmek yanlış olur seneye Nokia neler çıkarır .
~N.A.W.Y~' Alıntı: 701 tabiki,böyle sorumu olur. Genişletmek için tıkla ... Haklısın bencede 701 bende C7 var zaten ama şimdi değiştirmek yanlış olur seneye Nokia neler çıkarır .
PriZm Üye Emre-07' Alıntı: Haklısın bencede 701 bende C7 var zaten ama şimdi değiştirmek yanlış olur seneye Nokia neler çıkarır . Genişletmek için tıkla ... evet.sonrada belleli telefonlara desteğini çeker bu seferde donnalı telefonlara oyun gelir.böyle 2016 ya kadar devam eder durur
Emre-07' Alıntı: Haklısın bencede 701 bende C7 var zaten ama şimdi değiştirmek yanlış olur seneye Nokia neler çıkarır . Genişletmek için tıkla ... evet.sonrada belleli telefonlara desteğini çeker bu seferde donnalı telefonlara oyun gelir.böyle 2016 ya kadar devam eder durur
262626123 Üye bence bütçe var diyorsan tabiikide nokia E7 Mükemmel . 2 hafta kullandım . çok memnun kaldım ama malesef tel bnm değildi .
bence bütçe var diyorsan tabiikide nokia E7 Mükemmel . 2 hafta kullandım . çok memnun kaldım ama malesef tel bnm değildi .