Hangisini Almaliyim ? (tablet)

Sponsorlu Bağlantılar

erotero

Üye
    Konu Sahibi
Hangisini Almaliyim ? (tablet)
Merhaba arkadaslar ben galaxy w kullanicisiyim. Yavaslama ve donmalardan biktim. Yeni bir trlefon almaya karar vermistim ki tabletler aklimi celdi. Bimeksten en basta galaxy tab 3 7.0 almaya karar verdim. Bir yandanda ondan sadece 25 tl pahali (hizli al) nexus 7 dikkatimi cekti nexus 7 iyi ozelliklere sahip fakat tegra 3 e sahip olmasi ve alt ust ekran bosluklarinin fazla gorunmesi beni kendisinden soguttu. Galaxy tab 3 7.0 ise cift cekirdekli olmasi kotu geliyor bana. Her ne kadar ikiside galaxy w dan cok daha iyi olsa da almisken en iyisi olsun istiyorum. Bu tabletlerin oyun ve webde gezinme performanslarini yazabilecek arkadas var mi acaba ? Kimse yorumsuz gecmesini gecmesin lutfen. Onerisi olan varsada buyuk markalardan onersin lutfen. iyi forumlar :)

- - - Eklendi - - -

Eklemeyi unutmusum nexus 7 de artirilabilir hafiza olmamasi beni kendinden sogutan ozelliklerden bir digeri

The Shadow

The Shadow

Üye
Bunun sakasi bile olmaz nexus 7 iyidir :D

erotero

Üye
    Konu Sahibi
dedigim gibi kapasite benim icin cok onemli kendimi zorlasam anca 500 tl lik bir butce ayirabilirim o yuzden 16 gb lik modelde de oyle bir firsat bulamam ayrica kesinlikle sifir ariyorum ikinci el bak diyen olmasin lutfen

The Shadow

The Shadow

Üye
O zaman tum samsung tabletleri karsiliastir hangisi butcene goreyse onu al. Neden samsung diyorum onu da soyleyim kuzenim 200 tl ye dark marka tablet aldi 16 gb hafizasi var fakat benim ace 2 den yavas calisio yani sadece hafizaya bakma yoksa 1 aya kalmaz sen de satarsin :)