hangisini alim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
hangisini alim
son 5 gundur telefon ariyorum eledim eledim 3 tane kaldi hangisi iyi sizce : samsung galaxy ace , xperia neo v , iphone 3 yorumlarinizi bekliyorum

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neo V almanı tavsiye ederim.Ace'i boşver zaten.Neo V de 3GS ye göre daha iyidir ;)

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Neo V tabiki , diğerleriyle karşılaştırılamaz bile.

furkan176

furkan176

Üye
Her türlü neo V:D

bolamanle

Üye
Neo V

MaxipmaN

Üye
neo v akr

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
neo v al. keşke bütçenide yazsaydın

MrExpert

MrExpert

Üye
Aralarından en iyisi neo V dur neo V u al...[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
tmm saolun ama neden :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Tabiki Neo V ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
tmm saolun ama neden :)
Şöyle anlatayım:
Flash Player destekliyor bu konuda sıkıntı yok.Gelecekte gidecek ama normal.Qualcomm MSM8255 1 ghz işlemciye sahip..Ayrıca Adreno 205 var..Optimizesi ile 3GS ve Wonder gibi telefonlardan oyunlarda daha yüksek fps değerine ulaşırsın..3.7 inç ekrana sahip..720p çözünürlükte video çekebilirsin..265 PPI değerine sahip bunu da belirteyim..Sony 2011 Xperiaların Jelly Bean alabileceğini söyledi Neo V de %90 alacak..Nedeni bu :) Çok derine inmek istemiyorum bunlar kabataslak olarak yeterli bence bir video buyur :)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Şöyle anlatayım:
Flash Player destekliyor bu konuda sıkıntı yok.Gelecekte gidecek ama normal.Qualcomm MSM8255 1 ghz işlemciye sahip..Ayrıca Adreno 205 var..Optimizesi ile 3GS ve Wonder gibi telefonlardan oyunlarda daha yüksek fps değerine ulaşırsın..3.7 inç ekrana sahip..720p çözünürlükte video çekebilirsin..265 PPI değerine sahip bunu da belirteyim..Sony 2011 Xperiaların Jelly Bean alabileceğini söyledi Neo V de %90 alacak..Nedeni bu :) Çok derine inmek istemiyorum bunlar kabataslak olarak yeterli bence bir video buyur :)

İşte bu kadar :ehe

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Diğerlerine göre Neo V.

furkan176

furkan176

Üye

Şöyle anlatayım:

Aynen katılıyorum eline sağlık kardeşim:D Süper anlatmışın:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt