Neo V almanı tavsiye ederim.Ace'i boşver zaten.Neo V de 3GS ye göre daha iyidir![]()
Şöyle anlatayım:tmm saolun ama neden![]()
Çok derine inmek istemiyorum bunlar kabataslak olarak yeterli bence bir video buyur
Şöyle anlatayım:
Flash Player destekliyor bu konuda sıkıntı yok.Gelecekte gidecek ama normal.Qualcomm MSM8255 1 ghz işlemciye sahip..Ayrıca Adreno 205 var..Optimizesi ile 3GS ve Wonder gibi telefonlardan oyunlarda daha yüksek fps değerine ulaşırsın..3.7 inç ekrana sahip..720p çözünürlükte video çekebilirsin..265 PPI değerine sahip bunu da belirteyim..Sony 2011 Xperiaların Jelly Bean alabileceğini söyledi Neo V de %90 alacak..Nedeni buÇok derine inmek istemiyorum bunlar kabataslak olarak yeterli bence bir video buyur
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İşte bu kadar![]()

Aynen katılıyorum eline sağlık kardeşim
Şöyle anlatayım:
Flash Player destekliyor bu konuda sıkıntı yok.Gelecekte gidecek ama normal.Qualcomm MSM8255 1 ghz işlemciye sahip..Ayrıca Adreno 205 var..Optimizesi ile 3GS ve Wonder gibi telefonlardan oyunlarda daha yüksek fps değerine ulaşırsın..3.7 inç ekrana sahip..720p çözünürlükte video çekebilirsin..265 PPI değerine sahip bunu da belirteyim..Sony 2011 Xperiaların Jelly Bean alabileceğini söyledi Neo V de %90 alacak..Nedeni buÇok derine inmek istemiyorum bunlar kabataslak olarak yeterli bence bir video buyur
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Süper anlatmışın
Teşekkür ediyorumAynen katılıyorum eline sağlık kardeşimSüper anlatmışın
![]()

Teşekkür ediyorum![]()

İçlerinden beğeniyorum
Her 30 dakikada bir avatarını değiştiriyosun yav![]()
Değişiklik iyidir biraz bu kalsın 
İçlerinden beğeniyorumDeğişiklik iyidir biraz bu kalsın
![]()