5800 kullanmasını bilene en iyi telefondur bence symbianın yerini tutabilecek tek sistem vardır oda iphone os dir diğerleri yalan özellikle bu kadar zamandır meydanda olmasına rağmen istenilen başarıyı yakalayamayan wm symbiana rakip olamaz ...ayrıca wm lerde şarj sorunuda var gun içinde fellik fellik priz ararsın daha önce basıma geldı hp ipaq lebi oyuncak istiosan 5800 al. ama benim önerim kesinlikle Htc touch 2 derim.
internetten araştır. windowsmobile işletim sistemine sahip ve gerçekten çok ince ve narin bi telefon. (:

5800 kullanmasını bilene en iyi telefondur bence symbianın yerini tutabilecek tek sistem vardır oda iphone os dir diğerleri yalan özellikle bu kadar zamandır meydanda olmasına rağmen istenilen başarıyı yakalayamayan wm symbiana rakip olamaz ...ayrıca wm lerde şarj sorunuda var gun içinde fellik fellik priz ararsın daha önce basıma geldı hp ipaq le![]()
kardes sende haklısın ama alıcak arkadas wm kullanacak kadar pro. değil sanırımbiliyosunki wm yide bilmeyen kullanamaz
çok fazla donma olmuyor hatta geçen hafta hard format attığımdan beri donma yaşamadım bile
![]()