Hangisi Nokia 5800 EM mi Nokia C5-03 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasinemir95

yasinemir95

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi Nokia 5800 EM mi Nokia C5-03 mü?
Arkadaşlar bu iki telefon arasında tercih yapmak durumundayım.Sizce Hangisi?

kilisli822

kilisli822

Üye
5800ın üretimi yıl başından itibaren durduruldu bu saatten sonrsa 5800 almak mantıksız olur. Eger ikisi arasında tercih yapmak zorundaysan C5-03 al. Ama bence android işletim sistemli bir cihaz alman daha mantıklı. Ne kadarlık bişey alacağını bilmiyorum ama kesinlikle android'li bi cihaz al.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce c6 flen al

yasinemir95

yasinemir95

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bütçem en fazla 500t tl almışken wi-fi olan ekranı düzgün (film ,video seyretmek için)bir telefon almak istiyorum..

pasha14

pasha14

Üye
5800ın devrı bıttı artık ama ben kullancısı olarak telefondan gayet memnunum. Bıraz daha yenı bı telefon alman daha ıyı olur. Herkezın elınde 5800 var zaten. :D Yınede secım senın..

kuvars10

Üye
c5-03te görüntü görüşmenin olmadığını biliyorum,ekranı daha iyi olmasına rağmen c5-03 hala sınıfta kalıyor.İkisi arasından 5800 al,hafıza fazla olduğu için kullanım 5800da daha hızlı olacaktır.

maxIm4

maxIm4

Üye
c7 al biraz daha para gerek

İskenDer™

İskenDer™

Üye
5800 Xpressmusic :))) En İyisi Bu Hem Bütçene Göre Hemde Telefonda Her Özellik Var :)) 5800 Al Bence . İstedğin Yazılımıda Atarsın . C6 / N97 / N97 Mini ..

gara7676

Üye
kesinlikle 5800 al derim, c5-03 kamera kötü ve flaşı bile yok, görüntülü konuşmu için önde cam yok, kesinlikle 5800:)

anisti

anisti

Üye
bende 5800 tavsiye ederim fiyatına göre donanımlı telefon

bluemai

bluemai

Üye
yaa bırak c6 yı c5 i falan git kendine adam gibi 5800 ı al rahatına bak kardeş.
forumda bak bakalım en çok hangi tel tercih edilmiş...

kilisli822

kilisli822

Üye
Arkadaşım kesinlikle 5800 alma bikaç yıl sonra satarken çok ucuza gider üretimi durdu artık nokia 5800 destek vermeyecek. Bence yaza kadar bekle android işletim sistemli cihazlar ucuzluyor onlardan al.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
5800 al rahatına bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt