Hangisi Daha Akıllı Telefon ? o.O

Konu Sahibi
Hangisi Daha Akıllı Telefon ? o.O
Artık benim emektar Nokia 2730'dan kurtulma vaktim geldi bir smartphone almayı düşünüyorum ama ne alsam ona karar veremedim bütçem maks. 1150-1200 falan istediğim özelliklerde düşük fiyata da olabilir. Samsung Galaxy ve Sony Xperia iyi olan hangi seri ise onu önerebilirsiniz öncelikli tercihim onlar.

1gb+ ram
1.6ghz+işlemci
Android 4.0+
8.0 Mega pxl + kamera
8gb+ dahili hafıza
4"+

Buğra

Admin
Nexus 4

Tepkiler: Dede

ANIL

Admin
S4 Mini düşünebilirsin

Tepkiler: Dede

HAM ZA

Üye
gm discovery dememiş kimse :

- - - Eklendi - - -

tamam ciddi olayım nvidia tegra kullanan bi lg var nvidia tegra gpu lu lg optimus 4X Hd var onada bi bak istersen

nexusu önermiyorum sony ve galaxy demişsin. S3 beğeniyorsan olabilir ya da s4 mini. Sony dersen xperia sp olabilir.

Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar S3 ve Xperia SP ikisinden birini alıcam sanırım Nexus kesinlikle düşünmüyorum LG beğendğim bi marka değil ki Hiç olumlu yorum görmedim LG telefonlarına dair bu nexus 4 yeni çıktı sanırım fiyatı ederinin üstündedir bu sebepten. Ve S4 Mini'de incelemem gerekli pek küçük bi telefon istemiyorum mini kelimesi biraz baskı yapıyor
Hazır aklıma gelmişken şu Nokia Lumia şekil olarak falan hoşuma giden bi telefon oldu 920'yi önerirmisiniz onu alsam sıkıntı yaşarmıyım birde oyun delisiyim ben yani Windows phone oyunları inanılmaz geç çıkıyor bazen hiç çıkmıyor dimi?

HAM ZA

Üye
920 alsan sıkıntı yaşamassın ama alışman uzun sürer dosya yöneticisi yok çoğu güzel oyunlar paralı ama market gelişirse dosya yöneticide koyarlarsa androidi de geçer bence

sekajmer

Üye
Madem oyun oynuyorsun Windows Phone alma derim .

mini kelimesi seni yanıltmasın 4.3 ekran

Lumia 929 gerçekten çok hoş ve iyi bir telefon. Ama oyun delisiyim demişsin. WP düşünme oyunlar geç çıkıyor bazen hiç çıkmıyor. Ben sana s4 mini öneririm

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ANIL

Admin
Oyun ve uygulama istiyorsan şuan için WP önermem. Android için bile güncellemeler gecikiyor.

S3, S4 Mini ve biraz daha arttırabilirsen Note 2 öneririm

Konu Sahibi
Oyun oynatması bakımından Xperia SP- GalaxyS3- S4 mini - Note 2 şeklinde karşılaştırsak bi en rahat hangisi oynatır MC 5 falan çıkınca yani kesin alırım ve Xperianın mağazasında bildiğim kadarıyla PS-PC serisinin hastası olduğum DMC var o bakımdan Xperia SP şu anda benim için favori. En azından iki telefonu elesem diğerlerinden bi seçim yaparım

Akıncı

Üye
s3 note 2 internet den almayacaksınız fiyatınızı aşar