Dilaver Kaplan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Konuya bakılırsa Windows düşünmüyor. 1200 liraya İphone 5 alınabilir aslında.Konu 'Cep Telefonları Genel' bölümüne taşınsa daha iyi olur.
Tavsiyeye gelince;
4S'i kafadan eledim, G2'yi de sevmem o da gitti, 1020'yi de eledim (kamera bağımlılığın olmadığını varsayarak). Geriye Nexus ve 925 kalıyor. İkisi de süper akıcı cihazlar, Nexus'u severim. 925'i söylememize gerek yok, ikisinden biri bence. Tabi işlemci farkı var bir tek o da sana kalmış düşünmek.
Ankete göre hareket ettim.Konuya bakılırsa Windows düşünmüyor. 1200 liraya İphone 5 alınabilir aslında.
aynen direk alKafanı karıştırmak gibi olmasında HTC 8X hepsiburadada 650 tl ye kadar düşmüş bu arada
bakmak lazım sen bulursan söyle 1200 lira civarlarındaSahibinden de G2 fiyatına rahat iPhone 5 alırsın. İ5 al bence.
Dostum bende İphone 5 var çok temiz. fakat 32 GBdostum bu alışveriş nasıl gerçekleşcek peki ?ben izmirdeyim o istanbulda ?
Kargoyla yollar. Kontrollü kapıda ödemeli al istersen.dostum bu alışveriş nasıl gerçekleşcek peki ?ben izmirdeyim o istanbulda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?