yunus_121
Üye
-
Konu Sahibi
-
| İşlemci | Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz | 3,8 | |
| Bellek (RAM) | 2,00 GB | 4,3 | |
| Grafikler | ATI Radeon HD 4300/4500 Series | 3,6 | |
| Oyun grafikleri | 1279 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği | 5,8 |
p4 iyimi le ?Masaüstüyse ekran kartı ve ram al gerisi iyi
2 gb ram neye yetecek ram alsın öncep4 iyimi le ?
Ram iş görür asıl ekran kartıyla işlemci alması hayrına olur ama lga 775 se anakart alır işlemciyi yoksa komple bilgisayarı değiştirmesi lazım
La get ben 2gb ramla crysis 3 oynadım diyorum ram o kadar önemli değil zaten windows sanal ram açıyor bilgisayara sen iptal etsende 2gb açıyor2 gb ram neye yetecek ram alsın önce
ekran kartı alsın diyosun p4 le darboğaz yapmadan çalışacak güncel ekran kartı söyle bana2 gb ram neye yetecek ram alsın önce
kürekle vururum heeLa get ben 2gb ramla crysis 3 oynadım diyorum ram o kadar önemli değil zaten windows sanal ram açıyor bilgisayara sen iptal etsende 2gb açıyor
ekran kartı alsın diyosun p4 le darboğaz yapmadan çalışacak güncel ekran kartı söyle bana
Kardeşim bak adamı mağdur edecen p4 le güncel oyunları gine oynayamaz p4 le darboğazsız çalışacak en güncel kart ati hd4850 dir bundan sonrası hiçbir fayda etmez o işlemciyekürekle vururum heeekrn kartı ve ram alsın yeter o na
oyun oynar yazsaydı o zamanKardeşim bak adamı mağdur edecen p4 le güncel oyunları gine oynayamaz p4 le darboğazsız çalışacak en güncel kart ati hd4850 dir bundan sonrası hiçbir fayda etmez o işlemciye
Bende var p4 2gb ramlı kasa ondan biliyorum p4 günümüz için tam bir faciaBide adam ne oynayabilirim demiş ne lazım dememiş ki
la git o site tam facia gözünü seveyim böle şeylerle gelme banaoyun oynar yazsaydı o zaman
kardeş sen @Sconiiycey bakmagoogle a can you run it yaz istediğin oyunun kaldırıp kaldırmayacağına bak
o site idare eder ayrıca 5 yaşımdan beri pc kullanıyorumla git o site tam facia gözünü seveyim böle şeylerle gelme banaBen 5-6 senelik bilgisayar tecrübeme mi güveneyim sana mı ?
Ama fazla bişey öğrenememişsino site idare eder ayrıca 5 yaşımdan beri pc kullanıyorum
yeni oyunları grafiklerini düşürüp açar tabi masa üstüyse[TBODY] [/TBODY]
İşlemci Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz 3,8 Bellek (RAM) 2,00 GB 4,3 Grafikler ATI Radeon HD 4300/4500 Series 3,6 Oyun grafikleri 1279 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği 5,8
arkadaşlar sistem bilgilerim yukarıda yazıyor . acaba hangi oyunları kasmadan oynarım ?
şimdiden cevaplayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?