Hangi Üst Seviye 3'lü ? Galaxy SIII-One X-iPhone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulaklık tavsiye ediyim mi uygun fiyata kulak içi çok iyi hemde beats kadar olmasada

one x mı alıcaksın yani kararını verdinmi

ip5le one xin fiyatı aynı olmaz ama haberin olsun neyse 32saattşr uyumuyom .d şimdi baslıcam

one x almasın yahu.
S3ten tek farkı tasarımı sensesi ve tegra 3ü.gene android
ios al başka platformları dene bence

cliolar

Üye

Estafirulah kardom

Öyle böyle değil de ben Adreno 320'nin abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum..Konsol seviyesi'de bence o kadar kolay değil.

bencede ayrica ilk konsol seviyesi oyunlarinda ios dan gelecegini hatta oiyasayi silip supureceklerini dusunuyorum

Türe

Üye
Geliyor bile zaten wild blood , infinity blade misal

cliolar

Üye
android devuat duzey oyun yapila bilir ama hangi cihaza gore yapilicakki,obur tarafda iphone orn.4.3" olsa cok guzel bi konsol olur hemde ciddi anlamda,cok ust duzey oyunlar yapila bilinir zaten hali hazirda ios android den cok onde en basitinden fifa 12 yi iphone dan oynarken manager mod a bayiliyodum one x i ilk alip oyunu yukledigimde sok oldum cunku manager mod yok

Türe

Üye

Cogu oyun ios dan port oldugu icin vasat zaten

elindeki s3 hepsinden daha iyi!!!

MasteLaa

Üye
Sense arayüzünde One X de takılma olmuyor Talip.4.0.4 ile de hiç olmuyor ve şunu da söyleyeyim 4.0.3,4.0.4 ün bayağı geriside kalmış 4.0.4 lü One X cidden harika..Sense arayüzü ne kadar ağır da olsa çok kaliteli bir arayüz ve bunu One X rahatlıkla kaldırıyor bunun yanında alt segmentlerin çalıştırdığı Sense gibi de düşünme zaten.

- - - Eklendi - - -

Uyumsuz oldugunda s2 den vasat calistiriyor tegra
Gameloft oyunları sadece yani ben öyle gördüm bizzat Gameloft'ta biraz sorun var ama o kadar da sorun olacağını sanmıyorum bunu açıklamıştık yani.

Konu Sahibi

one x kasıyor demedim zaten knk hTC'lerin geneli kasıyor dedim

- - - Eklendi - - -

elindeki s3 hepsinden daha iyi!!!

o nasıl oluyor ? tamam 4s'ten daha iyi sayılır fakat one x'ten daha iyi değil,s3'ün tek üstünlüğü bataryası

- - - Eklendi - - -

ben androidden birazda soğudum androidin kralını alıyorsunuz c6-01'de kasmadan oynadığım asphalt 6'da bile fps kaybı yaşıyorsunuz bu nedir ya android dediğim gibi 600TL ile 1.500 TL arası telefonlar için ideal 1.500'den sonra bence ios gelir bu saatten sonra

Türe

Üye
Valla ben android alirsam bundan sonra htc alirim sense icin. Ya da samsung aman aman guzel bir model yaparsa oyle en kotu ihtimal tablet telefon olur yani. Bundan sonra ios ya da gelisirse wp

Valla ben android alirsam bundan sonra htc alirim sense icin. Ya da samsung aman aman guzel bir model yaparsa oyle en kotu ihtimal tablet telefon olur yani. Bundan sonra ios ya da gelisirse wp

inşallah wp de gelir

yürügit bunlarıniphone ile alakası yok benim sana tavsiyem git one x aldır. çünkü hem kaliteli hemde iphon'u açtırmak sakattır. son olarak tahminimce annen s3'ü kullanamayıp zaten sana iade eder; seninde öylece 2 telefonun olmuş olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...