Galaxy S6 Hangi Ülkenin Romunu Yuklemeliyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Ülkenin Romunu Yuklemeliyim?
Galaxy S6 için gelecek olan 6.0 güncellemesini en erken alabilmem için hangi ülkenin Romunu Yuklemeliyim?

delimatkap

delimatkap

Üye
Aynı model olduğu için genellikle Rusya romları yükleniyor.Ama yakın zamanda S6 için gelecektir.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Aynı model olduğu için genellikle Rusya romları yükleniyor.Ama yakın zamanda S6 için gelecektir.
G920FQ yani Türkiye romu var bende. Onun yerine G920F romunu kurmayı düşünüyorum. Genelde Polonya en erken alıyor diye biliyorum Polonya mi Rusya mi?

delimatkap

delimatkap

Üye
hikmet366

hikmet366

Üye
fransa romunu kur kardeş

@Bahadir_fb

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Bana önemli olan güncellemenin erken gelmesi ona göre yüklemek istiyorum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Fransa yukle ilk fransa aliyor guncellemeleri

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bilmiyorum ilk Fransa olana geliyor guncelleme.

Bunu yukle

Bence 6.0 gelse bile güncellemek için acele etme çünkü 5.1.1 üzerinde baya güncelleme aldı cihaz ve şu anda en stabil halinde diyebilirim.
6.0 hüsranda olabilir yani :)

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Türkiye romu geç mi geliyor arkadaşlar????

sesizderinden

Üye
Polonya

senolsenol1

Üye
donanimi ayni olan samsung s6 baska rom yukledim signal gitti zar zor kurtardi telefoncu baska ulkenin romunu yukleyince dikkatli olun bende suan yetkisiz bir sekilde degistirildi yaziyor original romunu odinle flaslayamadim ne yapabilirim sizce

wrongroad

Üye
donanimi ayni olan samsung s6 baska rom yukledim signal gitti zar zor kurtardi telefoncu baska ulkenin romunu yukleyince dikkatli olun bende suan yetkisiz bir sekilde degistirildi yaziyor original romunu odinle flaslayamadim ne yapabilirim sizce
Aynı telefonun başka ülke romunh yükleyince sıkıntı olmaz. Başka telin romunu bi şekil yüklersen olur

• Beğen
Tepkiler: senolsenol1

senolsenol1

Üye
Aynı telefonun başka ülke romunh yükleyince sıkıntı olmaz. Başka telin romunu bi şekil yüklersen olur
ben simdi android 7.0 cikan baska bir ulkenin frimwaresini yazabilirmiyim sikinti olurmu? bootloader versionu g920fxxu5dqa8 buda ana band surumu versionu g920fxxu5bpk2

Üst Alt