ısveç stockholm
ısveç stockholm
ben sizinkilerden izin koparırım şeytan tüyü var bende![]()

türkiye hariç herhangi bir avrupa ülkesi..

Deme öle yav Türkiye gibisi var mı?
Çangırının galesi de büglüm büglüm şelalesi,
Ne zaman zarhos oldun da bulamadın Park-ı Türkeşi
Ben yine Türkiye derim ama farklı olması sartsa Rusya olsun
abi türkiye cennet ama beni çok yoruyor. Inşallah orda bir üniversiteye hoca olursam buralara kolay kolay dönmem.. Insan sevgilisinin olmadığı yerden kaçar ya öyle birşey. Buralar da ayrılık var ayrımcılık var müslüman müslümana siyasi fikri yüzünden düşman.. Islam sadece birilerinin siyasi düşüncesi olarak değerlendiriliyor, biri çıkıp kürtlere ana avrat düz geçiyor biri çıkıp türkler şunu yaptı diyor.. Bu insanlardan kurtulmanın tek yolu kaçmak diye düşünüyorum..

Dogrudur hocam hayırlısı olsun hakkında yüregine göre versin Allah
Her kafadan ayrı ses çıktıgı dogru ve bu seslerin kendi kafalarını yardıklarını bilmiyorlar.
abi türkiye cennet ama beni çok yoruyor. Inşallah orda bir üniversiteye hoca olursam buralara kolay kolay dönmem.. Insan sevgilisinin olmadığı yerden kaçar ya öyle birşey. Buralar da ayrılık var ayrımcılık var müslüman müslümana siyasi fikri yüzünden düşman.. Islam sadece birilerinin siyasi düşüncesi olarak değerlendiriliyor, biri çıkıp kürtlere ana avrat düz geçiyor biri çıkıp türkler şunu yaptı diyor.. Bu insanlardan kurtulmanın tek yolu kaçmak diye düşünüyorum..
Danger nerden ???

Ben tam seni istedigin yerde kaliyorum pekte tavsiye etmem.
ben diyim Arda da gelecek, yollarlar zaten![]()
iş için avrupada çoğu ülkeye gitttim seninle aynı fikirdeyim yaşamak için tavsiye edilmez ama gezmek için iyidirBen tam seni istedigin yerde kaliyorum pekte tavsiye etmem.