hangi ülkede yaşamak isterdıniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ısveç stockholm

besim.farhan

besim.farhan

Üye
türkiye hariç herhangi bir avrupa ülkesi..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
italya veya türkiyede istanbulda

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
türkiye hariç herhangi bir avrupa ülkesi..

Deme öle yav Türkiye gibisi var mı?
Çangırının galesi de büglüm büglüm şelalesi,
Ne zaman zarhos oldun da bulamadın Park-ı Türkeşi :D

Ben yine Türkiye derim ama farklı olması sartsa Rusya olsun

-erdi-

Üye
brezilyaa rio :D

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Deme öle yav Türkiye gibisi var mı?
Çangırının galesi de büglüm büglüm şelalesi,
Ne zaman zarhos oldun da bulamadın Park-ı Türkeşi :D

Ben yine Türkiye derim ama farklı olması sartsa Rusya olsun

abi türkiye cennet ama beni çok yoruyor. Inşallah orda bir üniversiteye hoca olursam buralara kolay kolay dönmem.. Insan sevgilisinin olmadığı yerden kaçar ya öyle birşey. Buralar da ayrılık var ayrımcılık var müslüman müslümana siyasi fikri yüzünden düşman.. Islam sadece birilerinin siyasi düşüncesi olarak değerlendiriliyor, biri çıkıp kürtlere ana avrat düz geçiyor biri çıkıp türkler şunu yaptı diyor.. Bu insanlardan kurtulmanın tek yolu kaçmak diye düşünüyorum..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
abi türkiye cennet ama beni çok yoruyor. Inşallah orda bir üniversiteye hoca olursam buralara kolay kolay dönmem.. Insan sevgilisinin olmadığı yerden kaçar ya öyle birşey. Buralar da ayrılık var ayrımcılık var müslüman müslümana siyasi fikri yüzünden düşman.. Islam sadece birilerinin siyasi düşüncesi olarak değerlendiriliyor, biri çıkıp kürtlere ana avrat düz geçiyor biri çıkıp türkler şunu yaptı diyor.. Bu insanlardan kurtulmanın tek yolu kaçmak diye düşünüyorum..

Dogrudur hocam hayırlısı olsun hakkında yüregine göre versin Allah :good:
Her kafadan ayrı ses çıktıgı dogru ve bu seslerin kendi kafalarını yardıklarını bilmiyorlar.

besim.farhan

besim.farhan

Üye

-erdi-

Üye

haklısın ama aslında bizleri birbirimize düşürenleri türkiye önüne serip doğduklarına pişman edeceksın bir daha bizleri birbirimize düşüşemeyecekler. Işte o zaman tüm dünya türkiye de yaşamak için can atar .

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Akıncı

Akıncı

Üye
türkiye (h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt