Telefon Tavsiyesi Hangi Telefonu Tavsiye Edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefonu Tavsiye Edersiniz?
Selam Maxicep ailesi,

15-20 gün içinde yeni bir telefon alacağım bütçe olarak tam karar vermiş değilim ama Asus Zenfone 2 güzel gibi geliyor fiyat olarak yani 1200 tl civarları olacak tahminimce. 1200 vermek yerine 900 tl ye sıfır iphone 4s mi alsam acaba diyorum.

Lumia almayı düşünmekteydim fakat yeni Windows 10 sanırım tüm telefonlara gelmeyecekmiş o yüzden yeni alırken eski bir telefon almış olmak istemiyorum.

Sizlerin tavsiyeniz nedir?

tifazcik

tifazcik

Üye
elini çabuk tut telefonlar zam geliyor telefon tavsiyem olarak g2

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Al bi lumia 930 veya 1520 veya 925 veya 640 hepside profesyonel kullanıcı değilsen aşırı şeyler istemiyorsan işini görür.

byAndroid

byAndroid

Üye
Iphone 4s i ele bir kere. 1200 liraya da lumia olarak 930(fiyatını bilmiyorum vardır heralde), lumia 735 (600 liraydı güzel bir telefon), lumia 640 ve Xl modeli, Android cephesinden sony Xperia C4

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
elini çabuk tut telefonlar zam geliyor telefon tavsiyem olarak g2

Hayda ne zammıymış bayram geliyor indirim yapsınlar :D
Al bi lumia 930 veya 1520 veya 925 veya 640 hepside profesyonel kullanıcı değilsen aşırı şeyler istemiyorsan işini görür.

Photoshop ve office uygulamaları mail benim için önemli bir de sosyal ağlar
Iphone 4s i ele bir kere. 1200 liraya da lumia olarak 930(fiyatını bilmiyorum vardır heralde), lumia 735 (600 liraydı güzel bir telefon), lumia 640 ve Xl modeli, Android cephesinden sony Xperia C4

4s i almak saçmalık olur herhalde dediğniz gibi lumia da işte windows 10 almazsa diye korkuyorum

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
byAndroid

byAndroid

Üye
Yazdığım modeller Windows 10 alır zaten en son çıkan cihazlar onlar şu durumda

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
-No.1-

-No.1-

Üye
1-2 ay içinde ek gümrük vergisi gelecek hocam bu arada lumia iyidir fakat size göre uygun mu ? yani çok oyun falan oynayacaksanız android alın yoksa lumia da iyidir ama bence lumia pazarda gittikçe az satmaya bu güncelleme vb. konusunda etki edebilir bence 1200 tl ye bir zenfone 2,xperia z2 vb. iyidir hocam

Cihaz da en çok ne kullandığınızı yazın ona göre en iyi işletim sistemini tavsiye edelim sonra o işletim sistemini kullanan telefon önerelim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G2 veya M4 Aqua

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Asus zenfone 2 al gb ram var zamlar yolda zaten

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Hayda ne zammıymış bayram geliyor indirim yapsınlar :D

Photoshop ve office uygulamaları mail benim için önemli bir de sosyal ağlar

4s i almak saçmalık olur herhalde dediğniz gibi lumia da işte windows 10 almazsa diye korkuyorum
O zaman android düşüneceksin g2 olabilir.

0MG90

0MG90

Üye
Lumia alacaksan 640XL öneririm, W10'u ilk bu cihaz alacak
Onun dışında bütçene 100 lira ekleyip 1300'e Z2'de alabilirsin

-No.1-

-No.1-

Üye
Bu fiyata ne alsan seni idare eder yazdığına göre çok basit uygulamalar kullanıyorsun bence bi mağazaya gidebilirsen gidip incele ona göre lumia alabilirsin veya bir android telefon android alacaksan z2 iyidir boyutu küçük olsun dersen z3c alabilirsin aslında oyun oynamadığına göre ve şarj sorun değilse g3 de alabilirsin ama benim sana tavsiyem z2,z3c dir

e.kaya0182

Üye
Galaxy s4 zenfone olabilir lenovo cep telefonlari pek surumde olmasada guclu kasa pil omru yuksek islemci ve ram olarak baya bi guclu ve ucuz asus tavsiye ederim lg tavsiye etmem cunku alanlar hic memnun degil memnun olan varsa 3-5 kisi cikar iyi gunler

kadikoy

kadikoy

Üye
1-türkiyede garanti ve tamiri olsun
2-pili ve kırılacak camı ucuz olsun
3-pil deiştirilebilen ve pil ömrü uzun olsun.
4-fiyatı ucuz olsun
5-heryerde kılıfı ve filmi satılan olsun
6-3g hattı üstünden görüşmesi olsun dersen.
Samsung Galaxy Core Prime:500tl
Samsung Galaxy Grand Prime:700 tl

virus19

virus19

Üye
Xperia c4 bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi cihazlardan biri araştır derim 4 gündür kullanıyorum ve çok memnunum.

FK5896

FK5896

Üye
Xperia Z2 veya 32 GB'lık G2 alabilirsin.. ikiside güzel cihazlar.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
zenfone 2 veya xperia z2 ye bak derim (çabuk devlet baba zam vermeden) :D

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
1-2 ay içinde ek gümrük vergisi gelecek hocam bu arada lumia iyidir fakat size göre uygun mu ? yani çok oyun falan oynayacaksanız android alın yoksa lumia da iyidir ama bence lumia pazarda gittikçe az satmaya bu güncelleme vb. konusunda etki edebilir bence 1200 tl ye bir zenfone 2,xperia z2 vb. iyidir hocam

Cihaz da en çok ne kullandığınızı yazın ona göre en iyi işletim sistemini tavsiye edelim sonra o işletim sistemini kullanan telefon önerelim

İşte hocam yukarıda yapacağım işleri belirttim :)

Üst Alt