Hangi Telefonu Önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

el mago

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefonu Önerirsiniz?
arkadaşlar öncelikle merhaba. yaklaşık 2 yıldır kullandığım 5800 XM'i elimden çıkararak yeni bir telefon almak istiyorum. Şöyle çok da pahalı olmayan, android vs. işlemcili bir telefon arıyorum. 800 liraya kadar çıkabilirim sanırım.

genel olarak hangi modelleri tavsiye edersiniz? aslında blackberry falan almak istiyorum lakin çok pahalı; en azından bir öğrenciye göre. :)

huawei u8800 ideos x5'e şöyle bir göz attım. sağlam cihaza benziyor ancak çevremde kullanan olmadığı için referans alamadım. burada kullanan arkadaşlar varsa telefon hakkındaki fikirlerini duymak isterim.

şimdiden teşekkürler.

y n s c n

y n s c n

Üye
x5 f/p telefonudur, fiyatına göre güzel özelliklerle donaltılmıştır.. Tam olarak bütçen 800 liraysa biraz daha çıkabilirsin. Galaxy s veya optimus black veya neo bakabilirsin..

mstf_l

mstf_l

Üye
c6 01
ideos x5
galaxy fit
otg olsun ekranı cizilmelere karsı dayansin amoled ekran uzun sarj goruntulu konuşma dersen c6 01
android oyunlarını rahatca oynayayım flash player dersen ideos x5
android olsun ama huawei ye guvenemem dersen galaxy fit ama sahsen tavsiye etmem

el mago

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum. optimus black sağlam telefona benziyor. piyasa değeri ne kadardır acaba, bir bilgin var mı?

----------Eklendi @ 15:58:55 ---------- Yazıldı @ 15:55:47 ----------

@mstf_l,

sana da teşekkür ederim. symbian telefon kullanmak istemiyorum pek; o yüzden c6-01'i eleyelim. ideos'u düşünüyorum. samsung galaxy fit'i neden önermezsin?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
800 liran varsa wave 2 ye bakabilirsin

el mago

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bin liraya yaklaşmış fiyatı.

@kingmor, eyvallah. ama android işlemcili bir telefon olsa daha iyi olur. galaxy fit iyiye benziyor ama ekranı biraz ufak galiba. ne düşünüyorsunuz?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
optimus black :good:

baranselona

baranselona

Üye
Galaxy fit i kesinlikle onermem ekran cozunurlugu cok kotu...Ideos x5 iyidir zaten google da arattirdigin anda bi ton site cikiyor kullanici yorumlariyla ilgili.. Buyuk ekran- yuksek cozunurluk- android -flashplayer- 5mp auto focuslu led flashli kamera 720 p hd video kaydi-800 mhz islemci-adreno 205 grafik islemci- 1500 mah batarya-ledli uyari sistemi-isik sensoru- dolby ses teknolojisi-gps-3.5g- wifi ve wifi hotspot-14 mbps internet hizi vb.... Bu ozellikler bu fiyata (540 tl) hicbir telefonda yokDiger yandan lg optimus blackSamsung galaxy sS.e xperia neoGibi cihazlarada bakabilirsin

el mago

Üye
    Konu Sahibi
anladım. ya bir iki ay daha bekleyip, fiyatının biraz düşmesini umarak, optimus black alacağım ya da ideos x5'i şimdi alacağım. henüz karar verebilmiş değilim.

bir de galaxy ace çok övülüyor. o nasıl acaba bilen var mı?

baranselona

baranselona

Üye
Galaxy ace performansina gore pahali bi telefon onermem sahsen..

Telefonlara zam geldi ilerleyen zamanlarda dahada pahali olabilir cihaz mesela bugun gittigim turkcell bayiinde kampanyali cihazlara daha zam gelmemisti ama 2-3 gune onlarada zam gelecek dedi... zaten fiyati hemen inecek bi telefon degil optimus black...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
anladım. ya bir iki ay daha bekleyip, fiyatının biraz düşmesini umarak, optimus black alacağım ya da ideos x5'i şimdi alacağım. henüz karar verebilmiş değilim.bir de galaxy ace çok övülüyor. o nasıl acaba bilen var mı?
galaxy ace o fiyatı hak etmiyor

61semih

61semih

Üye
aga fit i dusunecegıne benmde kullandıgım gio yu dusun arada cok fark var bırebır karsılastırdım.
x5 gıo dan daha ustun bır telefon markasına takılmazsan daha ıyı olur ama senın yerınde olsam motorola defy alırım tam senın fıyat ve su gecırmez,kolay kolay çizilmez, android,ekran boyutu cok ideal bana gorede cok şık telefon
su altında vıdeo cekmekte haylı ılgınç olur
[video=youtube;8beV7PaoNvo]http://www.youtube.com/watch?v=8beV7PaoNvo[/video]

y n s c n

y n s c n

Üye
Galaxy ace alıcağına x5 al daha iyi hem fazla para vermemiş olursun. İkiside kamera açısından yetersiz kalıyorlar bana göre..

Ocean258

Ocean258

Üye
çin malına ne kadar karsı olsamda,bedavaya verseler kullanmasamda bu fiyata alabılecegın en ıyı ve forumlarda son zamanlarda hakkında en cok olumlu yorum duydugum telefon huawei ideos x5 hocam bencede ona bı bak derım..

el mago

Üye
    Konu Sahibi
beyler çok çok teşekkür ettim tavsiyeler için. 1 ay falan beklemeye karar verdim. 1 ayın sonunda 5800'ı iyi bir fiyata bırakıp (telefonun çiziği bile yok neredeyse. bir tek kalem çabuk çıkabiliyor), 800-850 lira arası bir fiyata optimus black bulabilirsem direk alacağım. olmazsa ideos x5'e yönelerim. samsung ace de aklımın bir köşesinde olacak tüm yorumlara rağmen. :) lakin en son tercihim o olur büyük ihtimal.

teşekkürler tekrardan.

mstf_l

mstf_l

Üye
symbian istemiyorsan ideos x5 derim fit yada ace alıp bosa para harcama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt