Telefon Tavsiyesi Hangi Telefonu Önerirsiniz ? (Anket)

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefonu önerirsiniz ?

• Samsung Galaxy Mini

Kullanılan: 2 5.6%
  • Samsung Galaxy Gio

Kullanılan: 27 75.0%
  • Turkcell T20

Kullanılan: 2 5.6%
  • HTC Tattoo

Kullanılan: 5 13.9%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galaxy Acee

Galaxy Acee

Üye
    Konu Sahibi
xperia mini pro ve general mobile ultimate slim bunlarada bakmanı öneririm söylediklerin arasındada gio :oke:

Xperia mini pro pek ilgimi çekmedi ama general mobile ultimate slim cazip geldi teşekkürler. :oke:

----------Eklendi @ 20:29:43 ---------- Yazıldı @ 20:28:35 ----------

Merhaba arkadaşlar benim 750 lira civarı bütcem varda Sizce Huawei İdeos X5 mi alayım yoksa Samsung Galaxy Ace mi bi yorumlar mısınız

Bana kalırsa İdeos X5 al 150TL cepte kalır. Bende almayı düşünüyor idim ama fiyatı pek iç açıcı değil benim için

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Merhaba arkadaşlar benim 750 lira civarı bütcem varda Sizce Huawei İdeos X5 mi alayım yoksa Samsung Galaxy Ace mi bi yorumlar mısınız

ace fiyatını haketmiyor. Onun yerine ideos x5 al. Ya da biraz daha ekle LG optimus black alabilirsin. :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
Samsung galaxy gio anketin lideri olmuş ama ötv kdv fiyatlarının yükseldiğinden fiyatını şuan için hak etmiyor ben 550 TL iken turkcell indirimi sayesinde 500 TL ye aldım teknosadan. turkcell'in kampanyası bitti diye biliyorum ve teknosada ki fiyatı 599 TL ... ama telefondan memnunum gerçekten 2.3.3 güncellemesinide yaptım Ram güncelleme sonrası doluydu. Telefonu bir kapayım açtım düzeldi. Gio orta sınıf bir android oldugunu için gio nun kendi has eksileri var bunlar led flaşı olmayışı ve video kayıt özelliği yeterli değil...

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye

kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Huawei-U8800-IDEOS-X5-vs-Samsung-Galaxy-Ace-S5830 :oke:

Galaxy Acee

Galaxy Acee

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler..

Galaxy Acee

Galaxy Acee

Üye
    Konu Sahibi
Güncel. Lütfen Oy Verin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...