Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriHangi Telefonu Alsam
Sponsorlu Bağlantılar
byqesqin
Üye
Konu Sahibi
Hangi Telefonu Alsam
arkadaşlar bütçe 510 tl hangi telefonu alayım diye düşünüyorum verdiğiniz adresler bilindik yerlerden olsun gold,bimeks,mediamarkt,teknosa,kliksa gibi . şimdiden teşekkür ediyorum ace harici bir telefon istiyorum sağlam olması önemli .
Özkan Ç.
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
byqesqin
Üye
Konu Sahibi
daha başka bu arada teşekkür ederim Özkan.Ç
istisna97
Üye
100 tl gibi bir miktar ekleyip general mobile discovery alabilirsin
Arkadaş çok doğru diyor ben s3 almıştım 3-4 hafta sonra general mobıle dıscovery ı ogrenınce pişman oldum s3 ile birebir özelliklere sahip bir telefon
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gittigidiyordan bir örnek ... Şuana kadar hep gittigidiyordan alışveriş yaptım ve sıkıntı olmadı . Allah kısmet ederse 1 ay içinde bu verdiğim linkten babama alıcaz bi tane gayet güzel yakın cevremde kullananlar var çok memnunlar
byqesqin
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar verdiğim bütçeyi aşmaması lazım sağolun
istisna97
Üye
O zaman forumda biri 500 tlye atrix satiyor onu alabilirsin
byqesqin
Üye
Konu Sahibi
bilindik mağazaları belirtmiştim ...Arkadaşlar hiç bütçeme uygun 1 ghzli iyi sağlam telefon önerisi veren yokmu verdiğim mağazalardan acelem var lütfen ...
flunight
Üye
git birinden borç al yinede gmd al.yada az daha dişini sık 90tl biriktir.
byqesqin
Üye
Konu Sahibi
yok ben gmyi unuttum artık kardeşim ... başka bir telefon önerebilsen 1ghzli sağlam bütçeye uygun bilindik mağaza yinede teşekkür ederim
Penci Hoca
Üye
Turkcell T40 fiyatı kaç lara acaba?
Eğer fiyatı uygunsa onu al!