Hangi Telefonu Almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xdarkness06x

xdarkness06x

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefonu Almalıyım ?
Öncelikle maksimum 500 TL'ye kadar limitim var ve daha fazlasına çıkamam. :vur
Önerebileceğiniz telefonda ben internette dolanacağım, oyun oynayacağım ve müzik dinleyeceğim. Ses kalitesi yüksek olan telefon olursa benim için daha iyi olur :oke:. Kamera benim için 2. planda kalıyor. 5800'a baktım çok düşündüm ve sizinde kararınızı almayı istiyorum. 5800 Symbian işletim sistemine sahip. Forumda symbian öldü diye konular çok fazla. Ayrıca 5800'dan memnun olan da var olmayan da. Kararsız kaldım. 1 Haftam var. 5800 almayı düşünüyordum. Ama forumu 1-2 saat gezince baya bir fikir edindiğimi düşünüyorum. Sizlerin önerilerinide dikkate alarak hangi telefonu alacağıma öyle karar vereyim dedim. Önerilerinizi bekliyorum. Kolay gelsin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
internet ve oyun diyosun. ve de 5800 diyosun. Alakasız. LG Optimus One ya da fiyatı biraz arttırırsan Huawei X5 alabilirsin.:oke::oke:

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Limitini sadece 50 tl artırarak samsung galaxy gio yu gözün kapalı al! Alabilirsin demiyorum al yani .d ha dersenki 500 tl nin üzerine çıkmam imkansız o zmn sana isteksizce galaxy mini öneririm 479 tl. Ama senin yerinde olsam 800 mhz işlemci hızı,android 2.2 işlemcisi ve 320x480 çözünürlüğüyle gio alırdım.5800 ve performans birbirinden uzak şeyler. Samsung önyargın varsa şu 1 hafta içinde yıkmaya bak derim :oke:

krdohasan

krdohasan

Üye
Iphone 4 180 tl çin version modeli tavsiyemdirrrrr ;) ;)

technoblue

technoblue

Üye
çin malından uzak dur. 140 lira çöpe atılacak bir para değil. 5800 symbian işletim sistemi kullanıyor ve aşırı yavaşlamalar yaşayan bir cihaz olarak hafızalarda yer etti. dokunmatik sorunu vs. de cabası. 500 tl vereceksen android işletim sistemli bir smartphone alman daha mantıklı. oyun ve uygulamalar açısından da daha fazla seçeneğin olmuş olur böylece. tavsiye edebileceğim iki marka var. biri huawei ideos x5. tasarımı ve özellikleri oldukça başarılı. fiyatı özelliklerine göre oldukça uygun ama senin bütçeni biraz aşıyor 550 tl civarında sanırım. diğer tavsiyem bütçeni aşmayan hatta cebine para bırakan lg optimus me. 600mhz işlemci ve android 2.2 froyo işletim sistemine sahip. bu sayede oldukça hızlı kullanım avantajı sağlıyor. tasarımı gayet güzel. fiyatı da 400 tl civarında seyrediyor.

• Beğen
Tepkiler: emreilhans
mobilegeek

mobilegeek

Üye
Ya açıkçası verdiğin limitle kaliteli oyun deneyimi yaşayabileceğin smartphone'ları alabileceğini sanmıyorum. En iyiler arasındaki en ucuz cihazlar ya HTC serisi ya da Optimus Black. Ama ikinci ellerini dahi bu fiyata bulman zor :/

fireman87

fireman87

Üye
Optimus one veya optimus me'yi tavsiye ederim, işletim sistemi olarak bu iki telefonda android 2.2 froyo kullanıyor, ikisinin kamerasıda 3.2 megapiksel.. Fiyat olarakda 500 liranın altındalar.. Bu iki telefonda beklentilerini fazlassıyla karşılayabilicek kalitede telefonlar.. :oke:

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
çin malından uzak dur. 140 lira çöpe atılacak bir para değil. 5800 symbian işletim sistemi kullanıyor ve aşırı yavaşlamalar yaşayan bir cihaz olarak hafızalarda yer etti. dokunmatik sorunu vs. de cabası. 500 tl vereceksen android işletim sistemli bir smartphone alman daha mantıklı. oyun ve uygulamalar açısından da daha fazla seçeneğin olmuş olur böylece. tavsiye edebileceğim iki marka var. biri huawei ideos x5. tasarımı ve özellikleri oldukça başarılı. fiyatı özelliklerine göre oldukça uygun ama senin bütçeni biraz aşıyor 550 tl civarında sanırım. diğer tavsiyem bütçeni aşmayan hatta cebine para bırakan lg optimus me. 600mhz işlemci ve android 2.2 froyo işletim sistemine sahip. bu sayede oldukça hızlı kullanım avantajı sağlıyor. tasarımı gayet güzel. fiyatı da 400 tl civarında seyrediyor.

Bence de Çin malından uzak dur, paranı çöpe atmış olursun. HTC'de vardır kesin uygun telefonlar ama Optimus me'nin fiyatı ve özellikleri iyi geldi bana zaten bende bu ara aynı kafa karışıklığını yaşıyorum ama aklımda birkaç marka var şu anda fiyat olarak en uygunu LG gibi görünüyor.

xdarkness06x

xdarkness06x

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Çin malı öleceğimi bilsem de almam :nono:. Peki Samsung Galaxy Gio'ya ne diyorsunuz ? Telefonun + ları - leri nedir ? Bu telefona 550 TL verilir mi :allalla:. Bu telefona 550 TL verene kadar şunu al diyebileceğiniz bir başka telefon var mı ?

61semih

61semih

Üye
optumus veya gio al ki gio daha ustun 450 500 tl arası

elmas14

elmas14

Üye
Arkadaşım sana 569 TL'ye Hawei İdeos X5'i öneriyorum.Telefonda saydğın herşeyi sınırsızca yapabilirsin :) . Kısaca özelliklerininden bahsedeyim. 205 Andreo GPU & 512 Mb RAM & 800 Mhz Hıza sahip bir işlemci & 480x800 3.8 inç ekrana sahip bir model.

Türkiye'de kendi adına ilk defa telefon üreten bir marka.Ancak bi markanın geçmişine baktığında Turkcell + Vodafone + Daha birçok firmanın Cep telefon veya 3G modemlerini üretmiş satmış bir markadır.Ayrıca Dünyada İşletim sistemine sahip telefon üretip satan en büyük 5 firmadan bir tanesi. Telefonun ucuz olmasının tek nedeni Türkiye piyasasında kalıcı bir yere sahip olmak için kar payını çok düşük miktarlarda tutarak Kendine kitle edinmeye çalışıyor.(Bunu yavaş yavaş gerçekleştiriyor diyebilirim :) ) Alırsan sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum. Benim görüşlerime göre bu telefon birçok milyarlık telefonu ayakları altına alıyor.

Ben Müstesnai fikirlerimi seninle paylaştım.Umarım senin için iyi olan bir modeli alırsın :) .​

xdarkness06x

xdarkness06x

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sana 569 TL'ye Hawei İdeos X5'i öneriyorum.Telefonda saydğın herşeyi sınırsızca yapabilirsin :) . Kısaca özelliklerininden bahsedeyim. 205 Andreo GPU & 512 Mb RAM & 800 Mhz Hıza sahip bir işlemci & 480x800 3.8 inç ekrana sahip bir model.

Türkiye'de kendi adına ilk defa telefon üreten bir marka.Ancak bi markanın geçmişine baktığında Turkcell + Vodafone + Daha birçok firmanın Cep telefon veya 3G modemlerini üretmiş satmış bir markadır.Ayrıca Dünyada İşletim sistemine sahip telefon üretip satan en büyük 5 firmadan bir tanesi. Telefonun ucuz olmasının tek nedeni Türkiye piyasasında kalıcı bir yere sahip olmak için kar payını çok düşük miktarlarda tutarak Kendine kitle edinmeye çalışıyor.(Bunu yavaş yavaş gerçekleştiriyor diyebilirim :) ) Alırsan sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum. Benim görüşlerime göre bu telefon birçok milyarlık telefonu ayakları altına alıyor.

Ben Müstesnai fikirlerimi seninle paylaştım.Umarım senin için iyi olan bir modeli alırsın :) .​

Önerin için teşekkür ederim. Peki Ses Kalitesi nasıl ? Kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

elmas14

elmas14

Üye
Ses kalitesi hakkında çokta övülecek birşey yok diyebilirim. Ama çaldığında duymanı sağlıyacak kadar sesi çıkıyor :d:

xdarkness06x

xdarkness06x

Üye
    Konu Sahibi
Ses kalitesi hakkında çokta övülecek birşey yok diyebilirim. Ama çaldığında duymanı sağlıyacak kadar sesi çıkıyor :d:

Müzik dinlemesini seven biriyim :yuru. Samsung Gio mu Huawei Ideos X5 mi ? Eğer başka öneriniz yoksa bu 2 telefondan birisini almayı düşünüyorum.

elmas14

elmas14

Üye
2si arasında gidip gelmeye devam et .'sinide iyice incele böyle teorik bilgiler bir yere kadar götürür.Hangisi sana daha yatkın gelirse onu al ..

Hayırlısı neyse o olsun diyelim :)

xdarkness06x

xdarkness06x

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah hayırlısı olur. :)

emreilhans

emreilhans

Üye
git gio al arkadaşım piyasası olmayan bir telefon almaya gerek yok.
huawei iyi hoş telefonda ne yani ? samsung mu bumu?
git gio al

52mrt1905

Üye
bence lg optimus one yada nokia c5 03 al ikiside güzel teldir telfonların karşılaştırması buradan bakabilirsin olorak sayfamızı beğenirsen sevinirim

xdarkness06x

xdarkness06x

Üye
    Konu Sahibi
Limitini sadece 50 tl artırarak samsung galaxy gio yu gözün kapalı al! Alabilirsin demiyorum al yani .d ha dersenki 500 tl nin üzerine çıkmam imkansız o zmn sana isteksizce galaxy mini öneririm 479 tl. Ama senin yerinde olsam 800 mhz işlemci hızı,android 2.2 işlemcisi ve 320x480 çözünürlüğüyle gio alırdım.5800 ve performans birbirinden uzak şeyler. Samsung önyargın varsa şu 1 hafta içinde yıkmaya bak derim :oke:

@Bladerock27

Peki Huawei Ideos X5'e ne diyorsun ? O telefon hakkındaki düşüncelerin ney ?

elmas14

elmas14

Üye
git gio al arkadaşım piyasası olmayan bir telefon almaya gerek yok.
huawei iyi hoş telefonda ne yani ? samsung mu bumu?
git gio al

Samsung'un ne hayrını gördünüz arkadaşım böyle bilmeden konuşuyorsun ?? Samsung şunun şurasında 6-7 aydır gelişme gösterdi. Ayrıca Huawei ile samsung'u kıyasmalan gereksiz olmuş. Zaten ilk olarak Huawei Diğer firmalara alt yapı desteği veriyor. Zaten piyasada olan bir marka sadece kendi adını taşıyan bir modeml piyasaya sürdü. Normal bir fiyatla yüksek performans isteyenler durmasın alsın.Ancak ben marka takıntılıyım,Markalara taktırmayı seviyorum diyenler samsung,nokia vb. alternatiflere yönelebilirler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt