hangi telefonu almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glaver135

Üye
    Konu Sahibi
hangi telefonu almalıyım?
bende w810i vardı ve bozuldu servise yolladım serviste 45 gün kaldı ve bu yüzden yenisi geleceği söylendi daha sonra arayınca telefonun üretilmediğini söylediler.telefonun hemen hemen aynı özelliklerinde ve fiyatında bir telefon ile değişeceğini söylediler.1 hafta içinde arayıp bana 3 seçenek sunacaklar ve birini secicem.hangi telefonları bana söyleyecekleri belli deil ama büyük ihtimal alttakilerden 3-ü olacak:
w910
w580
w700
w890
w710
bunlardan hangisi sizce daha iyi hangisini seçmem gerekir yada seçmem gerekeni söylemeseniz bile w810i ile eşit değerdeki telefonları söyleyebilirmisiniz.:bilmem:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Sony Walkman serisi alacaksan W850i al kardeşim.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
w890 :oke:

burbur

burbur

Üye
W890

drivenn

Üye
Bence w910i al

Marchegiani

Marchegiani

Üye
w890:oke:

glaver135

Üye
    Konu Sahibi
yaw ben araştırdım şimdi daha çok kararsız kaldım yaw w910un: 2008'in en iyi telefonu-shake kontrolü-oyun tuşları ve ekranı kendiliğnden yatay yapma özelliği var ancak w890i'nin :3.2 mp kamerası var ve çok ince ve daha göz alıcı
acaba hangini alsam:sos
w890 kullanan varsa ses kalitesi nasıl w910a göre çünkü çoğu yerde w910un sesi az çıkıyor deniliyor.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sony al da modeli önemli deil

muammer7

muammer7

Üye
w850i al kullanıyorum ben çok memnunum..

Hkc

Üye
Sakın w580 alma herkeste tuş çatlaması sournu ortaya çıkmış.w580 tuş çatlaması yazarsan google'a görürsün benim tavsiyem w890

yyyaavvuuzzz

yyyaavvuuzzz

Üye
sn w700i iyidiiir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt