Hangi telefonu aliyim ... kafayı yicem yaww ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pomax

pomax

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefonu aliyim ... kafayı yicem yaww ..
Merhabalar Arkadaşlar, bu aralar telefon almayı düşünüyorum yaklaşık 2-3 aydır:D) . fakat kafamda soru işaretleri war 600 tl ye kadar bi telefon olcak yaklaşık 2-3 aydır 5800 ı araştırıyorum tam alıcam derken foruma girip bakıyorum hopp sorunlar çıkıyor.vazgeçiyorum. 5800 kullanıcıları v4.0 yaptıktan sonra donmalar meydana geliyormu acaba ? aliyim mi almiyi mi arasındayım . yaklaşık 1 ay öncede telefoncuya gittim bana samsung m5650 yi gösterdi şu an da bütün bilboardlarda war sizce bu telefon nasıl ? . bir de 5730 nasıl bir telefon 5800 la arasındaki tek fark klavye herhalde ... Cevaplarınızı bekliyorum..

tommytaha

tommytaha

Üye
dostum sakın ha sakın 5800 alma bütün dünyada toplatıldı türkiyeye gönderildi sorunlu hatalı telefon 5800 eğer şuan güzel bir telefon almak istiyorsan sana önerim samsung f480 teknosa da 580tl ye satılıyor ben sana 370tl ye satılan siteyi öneriyorum bir bak kafana uycak bişe bulursun

futbol123

futbol123

Üye
5800 ı tavsiye ederim ama genelde yazılımsal sorunlar çıkıyor

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
5800 xm v40 kullanıcısıyım kendım guncelledım hiç bir sorun yok gayet guzel.. Tavsiye ederim güzel telefon ;) ( Dikkatlı kullanman gerek ;)

zwangless

zwangless

Üye
Bence v4 yaptım. 3 deyken bi kere kapandı açıldı bi o sorunu gördüm. Şimdi v4 deyken hiçbir sorun görmedim. O kadar yoğun kullanmamam rağmen bi tek sorun yapmadı. Belki hatalılar ama v4 de hiç sorun olmadı açıkcası.

--------------- Ekleme ---------------

dostum sakın ha sakın 5800 alma bütün dünyada toplatıldı türkiyeye gönderildi sorunlu hatalı telefon 5800 eğer şuan güzel bir telefon almak istiyorsan sana önerim samsung f480 teknosa da 580tl ye satılıyor ben sana 370tl ye satılan siteyi öneriyorum bir bak kafana uycak bişe bulursun

Bu adamın siteye bakma bile hepsi çin malı. Onların garantisi bile yoktur.:bann:

taraplili249

Üye
Arkadaşlar türkçemizi düzgün kullanalım lütfen aliyi ne demek? alayım deyin kütfen...:angry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt