Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi Telefonda Hangi Ngage Oyunları Çalışır
Sponsorlu Bağlantılar
hakanlain
Üye
3660 da calisabilen oyunlar ile ilgili bilgi verebilirseniz cok sevinecegim....
deniz_trk
Üye
yaw 6260 da oyun açan yogmu ???? ben açabildiklerimi söyliim
*sonic
*red faction
*operation shadow
*moto gp
*puyo pop
call of duty'i çalıştıran VAR MIIII???
REman
Üye
teşekkürler
REman
Üye
thank you
REman
Üye
!21322312
mayıs84
Üye
arkadaşlar benim 6630 um var ama n-gage oyunlarını oynayamıyorum indirdiğim zip dosyasını hangi işlemlerden sonra data kablo ile telefona atıp hangi işlemlerden sora oynayabileceğim yardımcı olursanız sevinirim
caglaryilmaz
Üye
alın bi N-GAGE patch lan uğraşmayın hem başınıza iş alırsınız sanki bilmiyomusunuz nokia bu siteyi takip ediyo bilmiyomusunuz Negative den ip adresleri isterlerse Negative nin zorunlu olarak ip adreslerini verip sizin evinizi nokia basıp telefonunuza ve bilgisayarınıza el koyacağını bilmiyormusunuz
Denedim Nokia 6670'de Tony Hawks çalışmıyor. Listeye eklerseniz iyi olur. Saygılarımla...
symbianboy
Üye
tüh oyunda güzeldi olsun tşkk
yahya82
Üye
bu red factionI indiremedim. Mouse'u sağ tıklayıp farklı kaydet dedim ama dosyayı bulamadı. Nasıl indireceğim ben bunu
doukan1989
Üye
Arkadaslar splinter cell chaos theory'i 6600 da deneyen war mi ?? Full surumunu
muraoyak
Üye
arkadaşlar yeni çıkan n-gage oyunlarını hangi telefonda çalıştıran varsa mesaj atsınki bilelim
saidkizmaz
Üye
vİRTUA tENNİS İ ZOR BELA YÜKLEDİM. Oyunu açıyorum. Ancak menu açılmadan atıyor Neden acaba. Bu arada foruma yeni üye oldum. Herkese selamlar
mavizeybek
Üye
abi siz 7610 da fifa 2004 e çalışmıyor demişsiniz acaba ben telefonumda fifa 2007 falan mı oynuyorum 2004 niyetine
mavizeybek
Üye
ha bide aklıma gelmişken nokia 3230 larda fifa 2005 çalışmıyor fifa 2004 ü açıyor bide ben 7610 umda tony hawk ı açamadım arkadaşın 6600 ında ise cillop gibi oynatıyordu :'(
mavizeybek
Üye
Originally posted by anıl@Mar 30 2005, 02:19 PM gerçekte ben sega rall yi yuklemek için 3 saat ugrastım ve sonunda :'( açtım menuye kadar geliyo sonra yarışa basınca oyundan atıyo nedennnnnnn
arkadaşım kurmuş olduğun oyun zaten güzel bir oyun değil ama bir daha yüklemeyi dene istersen bende bu tür sorunlarla karşılaştığım zaman bu yolu deniyorum bazen gerçektende işe yarıyor :artı:
mavizeybek
Üye
Originally posted by ilker@Apr 22 2005, 10:19 PM 7610 da fifa 2004 çalıştırmak istiom yapılacak bişey var mı acaba bana sadece o yeterdi başka quselll çalışan futbol oyunu biliyosanız lütfen söölermisiniz
o patch sayesinde 6630'da ashen'ı sorunsuz oynuyorummmmm : :
doukan1989
Üye
Sega Rally'i oynamak icin oyuna girdikten sonra kirmizi ''no'' tusu ile cikin. Sonra herhangi bi muzik oynaticiyi acip pause yapin. Menu tusuna basili tutup sega rally'i tekrar acin oynayacaktir