Hangi Telefonda Hangi Ngage Oyunları Çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

gurbur

Üye
beyler selam. bnm hafıza kartı foto video mp3 filan epey doluydu. hepsini silip call of duty yi yuklemeye karar verdim. 2 küsur saatte yukledim herseyi dosya buyukluklerini kontrol ettim onlar da dogru. sitedeki patchi de yukledim. ama tel tık tık diye sesler cıkarıp atıyor oyundan. var mıdır bunun bi olayı, bi caresi? :vur:

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Originally posted by gurbur@Jul 1 2005, 12:01 PM
beyler selam. bnm hafıza kartı foto video mp3 filan epey doluydu. hepsini silip call of duty yi yuklemeye karar verdim. 2 küsur saatte yukledim herseyi dosya buyukluklerini kontrol ettim onlar da dogru. sitedeki patchi de yukledim. ama tel tık tık diye sesler cıkarıp atıyor oyundan. var mıdır bunun bi olayı, bi caresi? :vur:
[post=100770]Quoted post[/post]​

2 saatmi :supriz: valla 6630 a data ile 3 dakkada attım.card reader ile 1.5 dakka falan sendede data kablosu var dimi nie okadar sürdü

gurbur

Üye
evet data kablosu var. klasorleri aynen aktarmak icin her klasorun icini tek tek attım. klasoru atmak istedigimde bu islem yapılamaz diyo. bi terslik oldugunu anlamıştım ztn. neyse oyun niye calismadı acaba, bilgi verebilecek misin?

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
yapman tek gerek senin oyunun sytem klasörünü koplayılıp direk hafıza kartına atman olmalı idi..bide call of duty 6630 da çalışmıyodu ama 6670 de çalışmsı gerek
burda görünüyo sen en iyisi dedigim gibi att çalışması gerekir çalışmassa desteklemiyodur

Ashen - Çalışmadı
Call of Duty - Ok
Crash Nitro Kart - Çalışmadı
Elder Scrolls Travels Shadowkey - çalışmadı ilk seferde açılmıştı.
Fifa 2004 - Ok
Fifa 2005 - Çalışmadı
MLB Slam - Ok
Moto GP - Ok
NCAA Football 2004 - Ok
Pandemonium - Çalışmadı
Puyo Pop - Ok
Puzzle Bobble - Ok
Rayman 3 - Ok
Red Faction - Ok
Sega Rally - Ok
SonicN - Ok
Spiderman 2 - Belli değil
Splinter Cell Team Stealth Action - Açıldı ama oynanmayacak şekilde Renkler bozuk
SSX - Çalışmadı
Super Monkey Ball - Ok
Tiger Woods PGA Tour 2004 - Açıldı ama oynanmayacak şekilde Renkler bozuk
Tomb Raider - Çalışmadı
Tony Hawk Pro Skater -
Virtual Tennis - Ok
X-Men - Açıldı ama oynanmayacak şekilde Renkler bozuk

gurbur

Üye
ben de onu yapmaya calıştım ama system klasorunun içinde 6R48 diye bi klasor var. onu direkt kopyalamıyor. bu işlem yapılamaz diyor. yine de yazdıkların için tesekkurler.

Alive

Alive

Üye
Valla ben daha önce n-gage oyunlarının alayını denedim..Benim yaptığım system adlı dosyayı direk pc-suite den telin hafızasına gömmek...İşlem sonunda teli açıp kapaıtoyrdum..Bu yolla sadece 2 sini çalıştırabildim..Sonic ve spidey 2 .. diğerlerinde mesela pandomimde ..o da çalışıyordu..Ama belli bi yerden sonra kapanıyordu..Pathway of glory ve tony hawks blz installerle yaptım..Oyuna girmek için bastığımda out of memory yazıyordu ve acılmıyordu..Bu oyunları acmak bi problem..Sonuc bazında..Hersey ortada bişeyi yanlis yapıyorum belkide..

af_at_sum

Üye
ben kings of u çalıştıramadım 6630 da. oyun menüsü çıkıyo, adam seçiyosun, tam oyun açılcakken atıyo oyundan??

kafkas

Üye
bende 6260 var call of duty'i yükledim çalışıyor.oyunu oynayabilmen için özellikle telefon hafızasında 6 veya 6,5 mb boş hafızan olması gerekiyo.app klasörünün içindeki oyun dosyasını e/system/app'ye attım.sitede bulunan libs dosyalarını telefona yüklemiştim.oyunda çok güzel tavsiye ederim mükemmelllllllllllll.

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Originally posted by af_at_sum@Jul 3 2005, 01:06 PM
ben kings of u çalıştıramadım 6630 da. oyun menüsü çıkıyo, adam seçiyosun, tam oyun açılcakken atıyo oyundan??
[post=102236]Quoted post[/post]​

atması normal oyun fix yaması var...

aktamer

Üye
6630 da calıstırabildigim n gage oyunları : MLB Slam!,
Moto GP,puyo pop,rayman 3,sega rally,sonic,super monkey ball

yusufdavarci

Üye
Originally posted by dimitradon+Jul 13 2005, 02:51 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(dimitradon &#064; Jul 13 2005, 02:51 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-af_at_sum@Jul 3 2005, 01:06 PM
[post=102236]Quoted post[/post]​

atması normal oyun fix yaması var...
[post=109343]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

Arkadaşım anladım oyunun fix yaması warda nerde bulabilirim fixi?red faction calısmıyo 6630 da siz nası çalıştırdınız icona tıklıyom direk çıkıyo açmıyo lütfen yardım edin...

mavizeybek

mavizeybek

Üye
abi o kof bende de aynı sorunu veriyor bu fix yaması denen şey gerçekten mevcut mu.

Stugeschutz

Üye
Beyler 6630&#39;da moto gp sadece ses geliyo ayrıca call of sadece 6 mb boş hafızala mı çalışır? yoksa hiç mi çalışmaz bi de başka bi n-gage linki biliyomusunuz????? Lüften benle paylaşın yada biri yollasın&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;
:off:

katibim

katibim

Üye
bir bilen arkadaşıma soruyorum;6680&#39;de hangi n-gage oyunları çalışır acaba?

katibim

katibim

Üye
kardeş ben n-gage oyunları nerede diye sormadım; 6680&#39;de hangi n-gage oyunları çalışır dedim o.k.

oteb

Üye
Originally posted by katibim@Aug 5 2005, 02:25 PM
kardeş ben n-gage oyunları nerede diye sormadım; 6680&#39;de hangi n-gage oyunları çalışır dedim o.k.
[post=124093]Quoted post[/post]​
Verdiğim linkte en altta öyle bir başlık var. Oradan 6630 için olanları deneyebilirsin bence...

katibim

katibim

Üye
6630&#39;da çalışan oyunlar renk hatası veriyor

oteb

Üye
Originally posted by katibim@Aug 5 2005, 02:41 PM
6630&#39;da çalışan oyunlar renk hatası veriyor
[post=124115]Quoted post[/post]​
OK. Kusura bakma benden bu kadar... :)

Caine

Caine

Üye
iyi ya bu konuyu daha yeni okuyorum be :) copyledim. nega ellerine saglık (biraz gec oldu kusura bakma)