Hangi Telefonda Hangi Ngage Oyunları Çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

chawush

Üye
2. bölüme geçmeden önce oyundan çık ultra mp3 tarzı ses çıkaran bi program aç sonra tekrar oyuna gir ve bölümü bitir.
her bölüm sonunda bunu yapmalısın.

Stugeschutz

Üye
helal olsun walla keşke herkes böyle hızlı cevaplar verse keşke

8KoBe8

Üye
n70 de çalışan oyunları söyleyebilecek birisi var mı arkadaşlar???sonic çalıştı sorunsuz bi onu biliyorum:(

y_z_THE-END

Üye
Y arkadaşlar ben bu oyunları indirdikten sonra şifre istiyor.Mesela fifa 2004 King.Of.Fighters.Extreme gibi oyunların şifresi ne?

yilmazeren125

yilmazeren125

Üye
ben pocketkingdom u indirdim ama şifre istiyo maxicep.com değil şifreyi bilen var mı?

yilmazeren125

yilmazeren125

Üye
asphalt 6600 da çalışıyo hatta biz bluetooth dan yarış bile yaptık diğer telefon 3230 du

kartal172

Üye
Beyler color fix (Asphalt Urban GT için mesela) bir programdır.Bu program renkleri tersine çevirir telefonun, ve terse dönen renklerle Asphalt(örneğin) ı açarsanız renkler tekrar normale dönüyor. Sorunsuz şekilde kullanabiliriz....(denenen telefonlar Nokia 6630,Nokia 3230)

boka

Üye
bende color fix çalışmadı.telefonum da 3230

onteo

Üye
Arkadaşlar Nokia 3230 kullanıorum (telimden çok memnunum:D) fakat nGage oyunlarını nasıl kullanııcağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
mail: [email protected] ....
PM dende ulaşabilirsiniz...

eegeli

Üye
saol kardeş

ngnadir2

Üye
ya cx65 te çalışmazmı bunlar?

chadashh

chadashh

Üye
w810i için oyun yok mu yaww

zartan

zartan

Üye
guzel bir bilgi sagol

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
saulasın ama n73me n95 felan da olsa ii olurdu

CanceR

CanceR

Üye
Asphalt: Urban GT 1 i bilmende 2 ve 3 7610da çalışıyo hemde hiç hatasız sadece oyun açıkken başka bi progra açık olmucak hatta 3 ü biz arkla bluetoothdan oynadın arkla ;)

vavuli

vavuli

Üye
7610 un ram i ona dayanmaz

Anıl Umut

Emekli Yönetici
telefonumdan memnunum hepsi çalışıyor hemen hemen:D

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
6230ide Acılmıyo Denemeyin Bosuna

X-LifeHard