ama kardeşim şuan Galaxy S3 Neo düşünüyor. Bana kalsa Moto G alırdım. Belki daha üst segmentteki telefonlardan birini tercih ederiz, bilmiyorum. Alırsak Hepsiburada'dan alacağız büyük ihtimal.Moto G![]()
Kardeşim Moto G istemiyor. Ekranı küçükmüş. Aslında yeni versiyonu gelse belki alır, bilemem.Bataryam az gidiyo motogde yoksa gğzel telefon
S4 Mini düşünmüyoruz ya.S4 mini kötü telefon değil aslında diğer özelliklerini bilmiyorum ama moto g'ye göre en azından 0,5 gb daha fazla ram var 1,5 gb diye biliyorum. işlemcisi de kötü değildir herhalde.![]()
Gelirse iyi olur aslında.çok acil değilse biraz daha beklemeni tavsiye derim.
moto g'nin yeni versiyonunda 8mp kamera, sd kart gibi özellikler var.
yabancı ülkelerde fiyatında fazla fark olmayacak türkiye'ye de aynı fiyattan giriş yapar diye düşünüyorum.
düz note 3 al bence özelliklerini karşılaştır düşük .
Ne için alacağını soylersen daha iyi yardımcı olabiliriz? Oyun için mi,hd film için mi? Veyahut internette surf için mi?
Orjinal Note 3 gibi değil o telefon onu da belirteyim bence en iyisi yazılım desteği çokda önemli değilse discovery elite yada g2
Benim bahsettiğim Galaxy S3 Neo. Linke bakın yav. Note 3 nereden çıktı?En iyisi derken note 3 neo nun butçesine bakarak tahmin ettim..
Kardeşim illa Samsung istiyor.note 3'e nerden gectiniz bilmiyorum da ben olsam almam neo felan. baska marka dusunun
Katılıyorumisminin s3 olması seni yanıltmasın, bu bildiğin s400'lü telefon yani 650 liralık moto g ile aynı
moto g'de kamera 5mp, sd kart yok ama s3 neo güncelleme falan almaz, rom desteği fazla bulamasın
moto g veya zenfone 5 bence daha iyi bir seçenek
Daha dun guncelleme geldi android 4.4.4 daha s5 note3 gelmedi ilk s3 neoya geldiisminin s3 olması seni yanıltmasın, bu bildiğin s400'lü telefon yani 650 liralık moto g ile aynı
moto g'de kamera 5mp, sd kart yok ama s3 neo güncelleme falan almaz, rom desteği fazla bulamasın
moto g veya zenfone 5 bence daha iyi bir seçenek