Hangi telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefon?
Moto G mi, Grand 2 mi, Grand Neo mu, S4 Mini mi? Kardeşime ne kadar "Moto G en iyisi" desem de dinletemedim bir türlü. Ben şahsen Moto G'nin tartışmasız en iyisi olduğunu düşünüyorum ama sırf kardeşim için açtım bu konuyu. Şimdiden :tşk: herkese.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Güncel. [emoji17]

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Güncel.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Moto G :good:

ismail

ismail

Üye
Bataryam az gidiyo motogde yoksa gğzel telefon

FK5896

FK5896

Üye
S4 mini kötü telefon değil aslında diğer özelliklerini bilmiyorum ama moto g'ye göre en azından 0,5 gb daha fazla ram var 1,5 gb diye biliyorum. işlemcisi de kötü değildir herhalde. :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar, sorum belli. Kardeşim için telefon alacağız. Bu telefonu kullanan var mı? Asus Zenfone 6 daha iyi ama çok büyük. Alırsak Hepsiburada'dan alacağız çok büyük ihtimal.

Son düzenleme:

AdemOyuklu

Üye
düz note 3 al bence özelliklerini karşılaştır düşük .

Fenomenon

Fenomenon

Üye
çok acil değilse biraz daha beklemeni tavsiye derim.
moto g'nin yeni versiyonunda 8mp kamera, sd kart gibi özellikler var.
yabancı ülkelerde fiyatında fazla fark olmayacak türkiye'ye de aynı fiyattan giriş yapar diye düşünüyorum.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum, belki daha üst segmentteki cihazlardan birini alırız.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Herkese yardımları için :tşk: ama kardeşim şuan Galaxy S3 Neo düşünüyor. Bana kalsa Moto G alırdım. Belki daha üst segmentteki telefonlardan birini tercih ederiz, bilmiyorum. Alırsak Hepsiburada'dan alacağız büyük ihtimal.

Bataryam az gidiyo motogde yoksa gğzel telefon
Kardeşim Moto G istemiyor. Ekranı küçükmüş. Aslında yeni versiyonu gelse belki alır, bilemem.
S4 mini kötü telefon değil aslında diğer özelliklerini bilmiyorum ama moto g'ye göre en azından 0,5 gb daha fazla ram var 1,5 gb diye biliyorum. işlemcisi de kötü değildir herhalde. :)
S4 Mini düşünmüyoruz ya.
çok acil değilse biraz daha beklemeni tavsiye derim.
moto g'nin yeni versiyonunda 8mp kamera, sd kart gibi özellikler var.
yabancı ülkelerde fiyatında fazla fark olmayacak türkiye'ye de aynı fiyattan giriş yapar diye düşünüyorum.
Gelirse iyi olur aslında.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
The Pierre

The Pierre

Üye
Ne için alacağını soylersen daha iyi yardımcı olabiliriz? Oyun için mi,hd film için mi? Veyahut internette surf için mi?

Orjinal Note 3 gibi değil o telefon onu da belirteyim bence en iyisi yazılım desteği çokda önemli değilse discovery elite yada g2

The Pierre

The Pierre

Üye
En iyisi derken note 3 neo nun butçesine bakarak tahmin ettim..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
note 3'e nerden gectiniz bilmiyorum da ben olsam almam neo felan. baska marka dusunun

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
düz note 3 al bence özelliklerini karşılaştır düşük .

Ne için alacağını soylersen daha iyi yardımcı olabiliriz? Oyun için mi,hd film için mi? Veyahut internette surf için mi?

Orjinal Note 3 gibi değil o telefon onu da belirteyim bence en iyisi yazılım desteği çokda önemli değilse discovery elite yada g2

En iyisi derken note 3 neo nun butçesine bakarak tahmin ettim..
Benim bahsettiğim Galaxy S3 Neo. Linke bakın yav. Note 3 nereden çıktı?
note 3'e nerden gectiniz bilmiyorum da ben olsam almam neo felan. baska marka dusunun
Kardeşim illa Samsung istiyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
fiyati da iyi ama samgung biraz soguttu yine de bi asus yerine daha alinabilir bence ama lg modellerine de bakabilir

Fenomenon

Fenomenon

Üye
isminin s3 olması seni yanıltmasın, bu bildiğin s400'lü telefon yani 650 liralık moto g ile aynı
moto g'de kamera 5mp, sd kart yok ama s3 neo güncelleme falan almaz, rom desteği fazla bulamasın
moto g veya zenfone 5 bence daha iyi bir seçenek

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
isminin s3 olması seni yanıltmasın, bu bildiğin s400'lü telefon yani 650 liralık moto g ile aynı
moto g'de kamera 5mp, sd kart yok ama s3 neo güncelleme falan almaz, rom desteği fazla bulamasın
Katılıyorum

erkane007

Üye
Daha dun guncelleme geldi android 4.4.4 daha s5 note3 gelmedi ilk s3 neoya geldi

0MG90

0MG90

Üye
Niye yine konu açıyorsun? Bir konun daha var burada oradan devam etsene.

Takipçi Satın Al

Üst Alt