Öneri Hangi Telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

dr_manyax

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefon ?
Merhaba arkadaşlar ben bu telefonlardan birini alacağım siz hangisini önerirsiniz ?
HTC One V
Huawei Ascend P1
Xperia U
Galaxy W
L7 II
Galaxy Ace 2
Benim için oyun performansı önemli bunlardan hangisi daha iyi ?

Son düzenleme:

Portagas

Portagas

Üye
Kesinlikle Huawei Ascend P1.Sakın diğerlerinin düşünme:D

reflex

reflex

Üye
Portagasa katiliyorum ama belli bi fiyat araligin varsa daha iyisini bulabiliriz

• Beğen
Tepkiler: Portagas
attach97

attach97

Üye
oyun performansı önemliyse senin için listede yok ama GM Discovery öneririm bi incele istiyorsan.oyun inceleme videolarına gözat.

• Beğen
Tepkiler: Portagas, reflex ve Neagf

dr_manyax

Üye
    Konu Sahibi
oyun performansı önemliyse senin için listede yok ama GM Discovery öneririm bi incele istiyorsan.oyun inceleme videolarına gözat.
GMD'yi bende alacaktım ama vazgeçtim bir sürü sorunu var deniyor, ölü piksel çıkabilir vs. pek güvenemiyorum

meg1ddo

meg1ddo

Üye
GMD nin konusuna bak, her 3 mesajdan biri sorunlarla ilgili, ben bu kadar sorununun konuşulduğu başka telefon görmedim.

dr_manyax

Üye
    Konu Sahibi
meg1ddo

meg1ddo

Üye
aman uzak dur gmd den o kadar para verecek kadar zenginsen o ayrı :)

ANIL

ANIL

Admin
Huawei Ascend P1 ve GMD düşünebilirsin. GMD'nin performansı fiyatına göre oldukça iyi. Yeni bir güncelleme aldı bir kaç gün önce.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

dr_manyax

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Ascend P1 ve GMD düşünebilirsin. GMD'nin performansı fiyatına göre oldukça iyi. Yeni bir güncelleme aldı bir kaç gün önce.
Dediğim gibi GMD'ye güvenemiyorum. Tavsiyen için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Buğra

Buğra

Admin
P1 ben tavsiye etmiyorum cihaz stabil değil sorunları var. Sebebini de aciklayayim cihazda huawei işlemci var kendi işlemcisi ve stabil çalismayabiliyor cihaz.
Ben 3 aydir gmd kullanıyorum hic sorun yasamadim tüm pislikleri(ROM brick) her seyide yaptim kurtardim bana misin demedi telefon

ANIL

ANIL

Admin
Evet P1'in yazılımsal sorunları var diye hatırlıyorum. Güncelleme durumunu filan bilmiyorum şuan.

• Beğen

dr_manyax

Üye
    Konu Sahibi
P1 ben tavsiye etmiyorum cihaz stabil değil sorunları var. Sebebini de aciklayayim cihazda huawei işlemci var kendi işlemcisi ve stabil çalkama ya biliyor cihaz.
Ben 3 aydir gmd kullanıyorum hic sorun yasamadim tüm pislikleri(ROM brick) her seyide yaptim kurtardim bana misin demedi telefon
Adam akıllı telefon bulamıycam bu gidişle

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Cihazları kullanmanı tavsiye ederim. GMD kullandın mı mesela? İnceleyip sana en uygun olanı tercih etmen en doğrusu olacaktır.

dr_manyax

Üye
    Konu Sahibi
meg1ddo

meg1ddo

Üye
Yok şuan düşünmüyorum zaten :D senin önereceğin bir şey var mı 600-700 arası ?
dediğin bütçeye yüksek model bulmak biraz zor olabilir, söylediğin modeller arasında P1 daha öne çıkıyor ama huawei nin güncelleme ve diğer destek konularında güvenilirliği ne kadar iyi o da tartışma konusu, ama ikinci el olarak bulabilirsin yüksek model bakmaya çalış istersen, 800 civarında S3 bulabilirsin mesela, yada başka modellere bak ikinci el olarak.
Cihazları kullanmanı tavsiye ederim. GMD kullandın mı mesela? İnceleyip sana en uygun olanı tercih etmen en doğrusu olacaktır.
GMD nin sorunlarını bir kenara bırakırsak arayüzünü hiç beğenmiyorum, bence güncellemeden önce şu arayüz konusunda çalışması lazım general mobile ın.

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Ben ozelden gerekli aciklamayi yaptim.
Ama p1 e o kadar para verilmez.

Buğra

Buğra

Admin
Gmdnin arayuzunde ne var ?
Kendine has GM tarafından yapilmis içerisinde 6 tema var :)
İsteyen marketten başka launcher yükler bu kadar basit.

Üst Alt