Yorumun için teşekkür ederimKesinlikle Huawei Ascend P1.Sakın diğerlerinin düşünme![]()
Ağırlıklı olarak bende P1 düşünüyorum 
GMD'yi bende alacaktım ama vazgeçtim bir sürü sorunu var deniyor, ölü piksel çıkabilir vs. pek güvenemiyorumoyun performansı önemliyse senin için listede yok ama GM Discovery öneririm bi incele istiyorsan.oyun inceleme videolarına gözat.
Bende onu anlatmak istedimGMD nin konusuna bak, her 3 mesajdan biri sorunlarla ilgili, ben bu kadar sorununun konuşulduğu başka telefon görmedim.
Yani insan güvenemiyor.Yok şuan düşünmüyorum zatenaman uzak dur gmd den o kadar para verecek kadar zenginsen o ayrı![]()
senin önereceğin bir şey var mı 600-700 arası ?Dediğim gibi GMD'ye güvenemiyorum. Tavsiyen için teşekkürlerHuawei Ascend P1 ve GMD düşünebilirsin. GMD'nin performansı fiyatına göre oldukça iyi. Yeni bir güncelleme aldı bir kaç gün önce.

Adam akıllı telefon bulamıycam bu gidişleP1 ben tavsiye etmiyorum cihaz stabil değil sorunları var. Sebebini de aciklayayim cihazda huawei işlemci var kendi işlemcisi ve stabil çalkama ya biliyor cihaz.
Ben 3 aydir gmd kullanıyorum hic sorun yasamadim tüm pislikleri(ROM brick) her seyide yaptim kurtardim bana misin demedi telefon
Hayır hiç kullanmadımCihazları kullanmanı tavsiye ederim. GMD kullandın mı mesela? İnceleyip sana en uygun olanı tercih etmen en doğrusu olacaktır.
dediğin bütçeye yüksek model bulmak biraz zor olabilir, söylediğin modeller arasında P1 daha öne çıkıyor ama huawei nin güncelleme ve diğer destek konularında güvenilirliği ne kadar iyi o da tartışma konusu, ama ikinci el olarak bulabilirsin yüksek model bakmaya çalış istersen, 800 civarında S3 bulabilirsin mesela, yada başka modellere bak ikinci el olarak.Yok şuan düşünmüyorum zatensenin önereceğin bir şey var mı 600-700 arası ?
GMD nin sorunlarını bir kenara bırakırsak arayüzünü hiç beğenmiyorum, bence güncellemeden önce şu arayüz konusunda çalışması lazım general mobile ın.Cihazları kullanmanı tavsiye ederim. GMD kullandın mı mesela? İnceleyip sana en uygun olanı tercih etmen en doğrusu olacaktır.