Telefon Tavsiyesi Hangi Telefon N8 , N97 , N900 , GALAXY , WAWE İPHONE

Hangi Telefon ?

• N8

Kullanılan: 149 44.1%
  • N97

Kullanılan: 15 4.4%
  • N900

Kullanılan: 44 13.0%
  • GALAXY

Kullanılan: 50 14.8%
  • WAWE

Kullanılan: 31 9.2%
  • iPHONE

Kullanılan: 49 14.5%

• Kullanılan toplam oy
    338

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N8 tabi ki. İşlemci olarak en düşük o olsa da açabildiği uygulamalarla kafa tutabiliyor rakiplerine ayrıca 12 mp kamerası ile de fark atıyor HDMI çıkışı ve tasarımı da cabası.

N8 tabi ki. İşlemci olarak en düşük o olsa da açabildiği uygulamalarla kafa tutabiliyor rakiplerine ayrıca 12 mp kamerası ile de fark atıyor HDMI çıkışı ve tasarımı da cabası.

samsung wavede hdmi kablosuyla plazma ekranlara baglanabiliorki. ulan sanki gorende bitek bunca ozellik n8de var sanicak. n8 5800 in yandan yemis üfürük bi modeli anca. en gelismis cihaz iphone 4 galaxs wave bide htc desire. gerisi fossss.

arkadstan alintidir

beyler karşılaştırma nedir bimeyennler var
bakın iki telefon karşılaştırılırken farklı özeliikler dikkate alınmaz çünkü her telefonun farklı özelliği vardır bu firmaların satış taktiği zaten karşılaştırma aynı özelliklerden yapılır mesela pil süresi,konuşma süresi falan yani ortak özellik hangisi daha iyiyse o telefon daha iyidir,gelelim n8 e n8in 12 megapiksel kamerası farklı bir özellik değil diğer telefonlardada kamera var ama n8 in ki daha iyi buda n8 i daha iyi yapar,ama n8deki fm trans,hdmi,usb on the go bunlar n8 i özel yapan özelliklerdir ve karşılaştırılmaz ,bakın bu telefon alınır demiyorum daha iyidir diyorum çünkü amuhabbet satın alma olunca herkesin zevki ayrı oluyor,mesela ben enn iyitelefonu biliyorum ama almak istemiyorum çünkü aradığım farklı öz. onda yok iphone 4 de gyro var iphone4 daha iyi ozman diyemezsiniz çünkü o öz, iphone 4 i özel yapar,atıyorum n8 bağlantıhızı iphone4 den daha hızlı o zman n8bu yönde daha iyi oluyo ve diğer ortak özellikleri karşılaştırarak sonuca ulaşırsınız ,bu yazdıgım makale türü konu sadece hangisi daha iyi sorusuna cevaptır,hangisi alınabilir değil çünkü o şahsiyete giriyor

okuyun bence ondan sonra hangi telefon iyi secin

--------------- Ekleme ---------------

samsung wavede hdmi kablosuyla plazma ekranlara baglanabiliorki. ulan sanki gorende bitek bunca ozellik n8de var sanicak. n8 5800 in yandan yemis üfürük bi modeli anca. en gelismis cihaz iphone 4 galaxs wave bide htc desire. gerisi fossss.

12 megapikselide baska telde hdmide baska telde var fm transmitter zaten nokia kendi modelinde var

mobile ap hangi telde var radyodan mp3 kalitesinde kayit hangi telde var dnse hangi telde var bu hiz hangi telde var

sen bunlara teknolojimi diyorsun , bak sadece dolby anlaşması bile şunlara bin basar,hdmi varmı ? yok ,fm transmitter varmı ? yok , ücretsiz gps varmı ? yok , zeiss kalitesi varmı 12 megapixel(şimdi bana maval okuma 1840 larda kurulmuş nasaya lens satan firmanın ürettiği lenslerin tartışması olmaz kalite olayında) ? yok.. çift mikrofondan çok yüksek kbps oranlarında ses kayıt imnkanın varmı(720p video çekerken) 256aac formatından bahsediyorum ? yok , yazılım desteği varmı sürekli ? yok.. xenon varmı ?yok, n8 deki gpu(bcm2727 dslr makinalarda kullanılıyor çinde en iyi seçildi) ya sahipmi ? hayır onunki daha güçsüz olan power sgx ,, valla ne büyük özellik radyodan kayıt ,dnse neki ya onun işlediği yapay güzelleştirmeyle dolby birmi ? dalga gecerler arada ucurum var , sen yüksek kbps sesleri yükle bakalım dnse kurtarırmı sizi, mobile ap yi teknoloji saymam bile ha diyebilirdinki en iyi amoled ok derim,, en iyi işlemci ok derim cortexle arm11 kıyaslanmaz ama başka ? fissssssss bukadar işte wave .

hiç katılmıyorum n8 kullanmadan eleştri yapmamanı tavsiye ediyorum yapamazmısın yaparsın ama en azından bir bilgin olsun cihazla... alakası yok bahsettiğinle daha çok çekememezlik kokusu var , ve wavei bağlada hdmi la bizde görelim

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bencede N8 kullanmadan yorum yapma. Önce objektif olmayı öğren bence. N8 sağlam telefondur teknolojik telefondur 1 ghz işlemci yok diye senin için kötüyse o senin sorunundur bunu idrak edemiyorsan benim yapabileceğim bişey yok üzgünüm

n8 de iyi wavede iyi neyi tarsiyosunuz laaaaaaaaaa

batman

ayrica hdmiye biler gerek kalmadan

kablosuz hd goruntu

Sen aklina gelen binbir ceşid üfürük bahaneleri oku dur. samsung galaxys kullanmismis. yalanin böylesi görülmedi ulan bi git ya n8 almis egosu tavan yapmis. git baska yerlerde tatmin et kendini. burasi uygun bi yer deil. bi yerinden üfürüp durma. wave galaxy S htc desire iphone 4 senin hic tahmin edemiycegin güzellikte cep telefonlari. nokia euro bazli girior yurda. euro bazla yenilen kazik pek bi hosuna gitmiski yanina mezede olarak gidip birde n900 almissin. tabi bu senin paran senin seçimin senin tercihlerin. bende ne aldigimi ne kullandigimi gayet iyi biliorum. daha fazla bu konuyu uzatmanin bir gereği yok die düsünüorum herkese iyi forumlar.

birincisi android bölümünde galaxy s kullanırken overlock yaptık 1.6gh görebilirisin ok konuyu açan kişide benim ikincisi diğer cihazlarda laf etmedimki? üfürmek gibi şeyler nerden çıkıyor(ruh haliniz çok ilginç ) heralde hayal görüyorsun yada bana yazacak bir bilgin olmadığı için ancak çırpınıyorsun diyelimmi en azından burakla hararetli ama mantıklı tartışmalar yaşarken sen konuya bir dünya uzak lüzümsüz(bence yinede saygı göstermek lazım) yazılarınla artı hakaret uzantılarınla seviyeni belli ediyorsun aferin . n900 ü ben 600tl ye moskovadan aldım ve wave le kıyaslarsam yazık olur o .. sen ! bence egolu bir kişisin nedenmi ? ben sandığından daha çok bilgiliyim zaten bilgili olduğum için senin gibiler yazacak birşey bulamayıp aynı yukarıdaki gibi anlamsızca ifadelerle saldırmaya çalışıyor çırpınma durumu diyoruz biz buna eğer bilgilerle bana yazsaydın adam gibi yazardım

gereksiz tartismalar bence n8 le wavei kardes yapicaniz yerde kavga ettiryosunuz

galaxy s hic kullanmadim wavem var master durumundayim 5.1 muhabbeti gecmis yanlis anlasilma olmasin wavele ilgili bada 1.2 dede bahsettigimiz olay var problem demiyorum cunku samsung bada 1.0 5.1 le ekolayzira izin veriyordu bada 1.2 de galax s deki gibi kullanilmaz oldu cunku samsung 5.1 modunu sinema sistemi adi altinda isimlendirdigi icin herhangi bir ekolayzir ayari bu modu bozuyordu bunuda engellemek icin boyle bir onlem aldilar

mmzzkk

Üye
avi bile açamayan n97 takozunun ne işi var bu ankette

söze lafa gerek yok... videolar herşeyi anlatıyor

SAMSUNG S8500 WAVE tabi ki

YORUMSUZ.....

YORUMSUZ.....

YORUMSUZ.....

yani anlamıyorum sizi n8 mi en iyisi haha ordakilerin en iyisi tabiki galaxy ama s modeli dünyanın en iyi telefonu şuan. hatta yakında 2.si gelecek ve 1.lik koltuğunu o alacak n8 ile kıyaslanmaz o anca tabletler ile kıyaslanır bu bir gerçek

Starsley

Sen öyle sanıp boş boş yorumlar yapmaya devam et