Hangi telefon internetten film izletir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefon internetten film izletir
Beyler yeni telefon alıcam ancak almak istediğim telefonun internetten film izletnesini istiyorum sizin bana önerebileceğiniz bir model varmı (önerdiğiniz telefonun film izlettiiğinden eminseniz yazın lütfen) size bir iki site vericem bu sitelerde önerdiğiniz telefon film izletiyor ise hemen yazın lütfen 1. Site direkizle.com 2. Site fullhdfilmizle.com 3. Site filmifullizle.com sanırım bu sitelerdeki filmleri telefonlar adobe flash player istiyor banada lazım olan bu programın olduğu telefon modelleri.. varsa bileğiniz lütfen yazın

klongs

klongs

Üye
ust model android telefon alman lazim s2 xe gibi

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş S2 ile neredeyse her siteden video izleyebiliyorum ben tavsiye edebilirim arkadaşında dediği gibi iyi bi telefon alırsan heryerden izlersin yada en azında 1 ghz işlemcisi olan bi telefon al

• Beğen
Tepkiler: thedevils4
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
paran yoksa galaxy s alsanda olur.

__xXx__

__xXx__

Üye
neo v dende izlenir ya da galaxy w dan

• Beğen
Tepkiler: thedevils4
dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Bütçen kac tl?

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun beyler önerdiğiniz telefonların hepsine bakıcam ancak S2 Dediğiniz telefon nokiamı samsungmu onu daha geniş ismini yazabilirmisinz

klongs

klongs

Üye
samsung galaxy s2 I-9100

Astrosman

Astrosman

Üye
Galaxy s2 :oke:

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Eyw. Kardeşlerim ilginiz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim

----------Eklendi @ 17:14:27 ---------- Yazıldı @ 17:11:47 ----------

Birde unutmadan bu s2 nin özelliklerine bakabileceğim türkçe bir site varmı ve fiyatlarını bilen varmı

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş bütçeniz ne kadar onu da söylerseniz farklı modeller de önerebiliriz

Astrosman

Astrosman

Üye
Bütçen ne kadar?

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
__xXx__

__xXx__

Üye
kardeşim bütçe sorun değil sen bildiğini yaz

o zaman en aşağısı neo v den başlar s2 ile biter samsung sony ericsson lg htc hangi markadan istiyorsan sana yüzlerce model sayılır mesela neo v galaxy w desire s neo htc sensetion optimus black optimus 3d htc evo 3d vs

klongs

klongs

Üye
kardeş sen al galaxy s2 yapamayacağın şey yok telefonda autocad bile yaparsın :D

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi

o zaman en aşağısı neo v den başlar s2 ile biter samsung sony ericsson lg htc hangi markadan istiyorsan sana yüzlerce model sayılır mesela neo v galaxy w desire s neo htc sensetion optimus black optimus 3d htc evo 3d vs

sağolasın güzel kardeşim bu saydıkların her siteden filmi izletiyorsa süper ama benim aklıma yatan s2 oldu bu telefonun özelliklerini anlatan türkçe bir site varmı ben bulamadımda :S

klongs

klongs

Üye

61semih

61semih

Üye
galaxys2 htc sensetatıon xe adreno en düşük 220 gpu ya sahıp olan telefonlar da rahatça izlenir 205 te kasmalar oluyor

__xXx__

__xXx__

Üye
sağolasın güzel kardeşim bu saydıkların her siteden filmi izletiyorsa süper ama benim aklıma yatan s2 oldu bu telefonun özelliklerini anlatan türkçe bir site varmı ben bulamadımda :S

vallaha kardeş aynı cihazdan bende de var sana şöyle sayayım
1.2ghz çift cekirdekli işlemci 1gb ram android 2.3 ile geldi bana şimdi kaçta gelir bilmiyorum 8 mp kamerası var 1080p yüksek cozunurlugunde video çekiyor 16 gb hafızası var ve çok ince ama 4.3 inç sadece biraz büyük cebe sigmasi biraz zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt