Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hangi telefon daha iyi ( htc hero htc hd 2 samsung wave )
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flowra
Üye
Konu Sahibi
hangi telefon daha iyi ( htc hero htc hd 2 samsung wave )
arkadaşlar ben bu telefonlardan hangi telefonu alacağıma karar veremedim bende size sorayım dedim sizce her bakımdan hangisi iyi özellikle internet hızı ve kalitesi olarak hangisi daha iyi cevaplar içinde şimdiden sağolun.
Mertolozzi
Üye
wave
Flowra
Üye
Konu Sahibi
sebeplerinide yazarsanız sevinirim
123kn456
Üye
isimlerinden yola çıkarak htc hero xD
Anußis
Üye
htcleri erzurumda hiç göremedim ama telefoncuların hepsinin elinde en az bir telefoncuda 5 tane wave var wave daha iyi olacaktır sence
Flowra
Üye
Konu Sahibi
aslında htc hd 2 samsung wave de ekranıyla ön plana çıkıyor biri super amoled biri süper büyük ama acaba hangisi iyi
merdo85
Üye
wave kullanıyorum tavsiye ederim ama alma amacını desen daha iyi yardımcı olunabilir
Flowra
Üye
Konu Sahibi
amacım internete daha rahat girmek
Kingmortall
Üye
htc hero çok büyük ya neredeyse el kadar ben samsung wave derim
OğuzcanAbi
Üye
htc hd2 süper bi telefon
__black__
Üye
htc çok büyük al wave,yi pişman olmazsın
Anußis
Üye
görünüşe bakılırsa öyle evet . waveyi elime aldım uzunluk olarak biraz uzun ama çok ince güzel htcnin resimlerine bakılırsa yandan falan hem tipsiz hemde kullanışı zor olur
karkarkara
Üye
hd2 iyidir büyük ekran her zaman internet için iyi olur
levasinay
Üye
htc hd 2 derim ekranı da büyül nette rahat edersin
OğuzcanAbi
Üye
net için alıorum ben zati telefonu ama bu aralar da bi wawe modası war
__black__
Üye
internet içinse al haticeyi
alcm1
Üye
HTC hd 2 hayvan qibi afedersin Wave kullanırken sanki telefonun içindesin İnternette donma yapmıyor işlemcisi yetiyo ztn Çok yakışıklı ve nazik de duruyo bence harika
JayJayyy
Üye
samsung wave derim.
campsnac1
Üye
wave...arkadaşlarında dediği gibi htc çok büyük ve şarjı da az gidiyor...ele de sığmıyor