Hangi Takımlar Küme Düşer?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shadowman07

Shadowman07

Üye
bence malatya..

neoki

neoki

Üye
<div class='quotetop'>(G&#41;&#045;&#40;OST &#064; May 11 2006, 10&#58;24 PM) [post=332758]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence malatya..
[/b][/quote]
Allah korusun MALATYA düşmez

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(G&#41;&#045;&#40;OST &#064; May 11 2006, 10&#58;24 PM) [post=332758]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence malatya..
[/b][/quote]

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Gaziantep ya da Denizlispor küme düşebilir..

maavii

Üye
Denizli&#39;nini düşmeyeceği kesin Fener&#39;i yeneceklerdir&#33;&#33;

yitik savaşçı

Üye
Aynı şehrin 3 takımından biri olan; fakat o şehrin köklü takımlarından olmayan; Belediye&#39;nin kaynaklarını sömüren; transfere dört büyüklerden sonra en fazla parayı harcayan; buna rağmen düşme potasında olan; kısacası düşmeyi fazlasıyla hak eden Ankaraspor diyorum.

lfp20

lfp20

Üye
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 11 2006, 11&#58;55 PM) [post=332825]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Aynı şehrin 3 takımından biri olan; fakat o şehrin köklü takımlarından olmayan; Belediye&#39;nin kaynaklarını sömüren; transfere dört büyüklerden sonra en fazla parayı harcayan; buna rağmen düşme potasında olan; kısacası düşmeyi fazlasıyla hak eden Ankaraspor diyorum.
[/b][/quote]

çok haklısın kardeşim ankara düşecek

yitik savaşçı

Üye
Düşen son takım Malatyaspor oldu...

Ankaraspor&#39;u düşüremedim. Düşmesini çok isterdim; Belediye&#39;nin kaynaklarını kullanmaları nedeniyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt